Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayları Zülfikar İnönü Tümer ve Yüksel Karaaslan, Adana’nın ilçelerinde üç günlük yoğun bir program gerçekleştirdi. Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke’de vatandaşların sorunlarını dinleyen, CHP’nin ekonomik programlarını anlatan Tümer ve Karaaslan, hemşehrilerinden büyük destek gördü.

14 KÖY GEZDİLER
Feke’nin Gürümze, Çürükler, Göbelli, Gedikli, Güzpınar, Sübhandere, Belenköyü, Saimbeyli’nin Himmetli, Yardibi, Tufanbeyli’nin Doğanlı, Tozlu, Koçcağız, Bozgüney ve Kirazlıyurt köylerini gezen, gece vatandaşların evine konuk olan Tümer ve Karaaslan, çiftçi ve asgari ücretlinin CHP iktidarında rahat bir nefes alacağına işaret etti.
“KÖYLÜ, MİLLETİN EFENDİSİDİR”
Türkiye Cumhuriyeti ve CHP’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü, milletin efendisidir’ demesine karşın 13 yıllık iktidar döneminde köylü ve çiftçinin adeta yok sayıldığını dile getiren Tümer ve Karaaslan, “Ülkemizin ayağa kalkmasını sağlayan, üretimden gelen gücüyle vatandaşa iş ve aş imkanı sunan çiftçilerimiz, köylülerimiz CHP iktidarında baş tacı edilecek. Köylülerimizin ötekileştirilmesine, ötelenmesine asla ve asla izin vermeyeceğiz” dedi.