Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, toplumun tüm kesimlerinin yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara duyarlı davranması çağrısında bulundu. CHP’li Tümer, yeni yılı Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlı ve bakıma muhtaç hemşehrileriyle birlikte karşıladı. Yaşlılığın, insan hayatının çocukluk ve yetişkinlik kadar önemli dönemlerinden biri olduğunu anlatan, huzurevindeki insanların yeni yıl umutlarına ve sevinçlerine ortak olan Tümer, “Bugünkü yeni nesillerin yetişmesinde büyük emekleri olan yaşlılarımızın ellerinden öperim. Hangi konuda olursa olsun sorunlarını bize ilettikleri takdirde sonuna kadar yardımcı olacağız” dedi.

HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI!
Türkiye’de 65 ve daha yukarı yaşlarda yaklaşık 7 milyon insanın bulunduğunu dile getiren Tümer, “Türkiye nü            fusunun yüzde 8.3’ünü oluşturan yaşlılarımızın hayatlarının geri kalan bölümlerinde rahat bir yaşam sürmesi için tüm kesimler üzerine düşen görevi yapmak zorundadır” dedi.

YAŞLILAR MEMNUN OLDU
Özellikle ailesi ve yakınları olmayıp rehabilitasyon ve huzurevlerinde barınan insanların gerçekleşen ziyaretlere sevindiğini söyleyen Tümer,  ellerini tek tek sıktığı huzurevindeki insanların sorunlarının takipçisi olacağını kaydetti. Yeni yılı gönüllerince eğlenerek karşılayan vatandaşlar, Tümer’i aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Zülfikar İnönü Tümer, 2018'de herkese barış, sağlık ve huzur dolu günler diledi.