Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, PTT 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor ve Adanaspor’u ziyaret etti. Tümer, Ligde son aynadığı maçta Orduspor’u 6-0’lık skorla mağlup eden Demirspor ile yine son maçında Alanyaspor’u 3-0 yenen Adanaspor’u kutladı. Tümer, “Adana’nın takımlarını en iyi yerlerde görmeyi diliyorum” dedi.
Adana  Demirspor Başkanvekili Ümit Onatça ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla görüşen Tümer, “Güzel galibiyetten ötürü iki güzide kulübümüzün futbolcu, teknik heyet ve yönetimini tebrik ediyorum. Aynı hafta iki takımımızın farklı galibiyeti kentimizde sevinç yarattı. Adana Demirspor ve Adanaspor’un süper ligde olması en büyük temennimiz. Meclis çatısı altındaki amaçlarımızdan biri de Adana sporunun içinde bulunduğu sorunlara çözüm üretmek olacak” diye konuştu. 

TEŞEKKÜR ETTİLER
Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden Adana Demirspor ve Adanaspor Kulübü yöneticileri zor şartlara rağmen mücadeleyi elden bırakmadıklarını vurguladı. Yöneticiler, takımların süper ligde yer alması halinde kentin ekonomik ve sosyal faaliyetlerinin artacağına işaret etti ve spor kulüplerine sahip çıkılması çağrısında bulundu. Adanaspor ziyaretine CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, Başkanvekili Gökhan Yağ ve İl Sekreteri Erkin Doygun da katıldı.