Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Ramazan Bayramı’nın tamamını ziyaretler ve bayramlaşmalara ayırdı. Tümer, CHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmanın ardından Sarıçam İlçe Örgütü’nün bayramını kutladı. Adana Valiliği ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin gerçekleştirdiği bayramlaşmalara da katılan Tümer, Ceyhan, Pozantı, Kozan ve İmamoğlu İlçe Örgütlerinin de bayramını kutladı.
Bayramın huzur, mutluluk, barış ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını dileyen Tümer, Türkiye’nin bu duygu ve düşüncelere her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Tüm Türkiye’nin, Adanalılar’ın ve partililerinin bayramlarını kutlayan Zülfikar İnönü Tümer, CHP örgütlerinde yaşanan bayramlaşmalara katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’de adalet, hukuk, basın özgürlüğü ve eşitlik ilkelerinin hayata geçmesi halinde ülkeye huzur ve refahın geleceğini vurgulayan Tümer, Ortadoğu’da akan kan ve gözyaşının da bir an önce son bulmasını diledi.
CHP’nin ilçe örgütleri ise Zülfikar İnönü Tümer’e parti örgütlerine olan duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti. CHP İmamoğlu İlçe Örgütü, Tümer’e çiçek sundu.