Heyetin ziyaretinde, çalışma şartları ve sendikacılık faaliyetleri üzerinde değerlendirmeler yapılırken, ülke gündemi de sohbet konusu edildi.

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Avcı, “İnsanlığın var olduğu günden bu yana emek ve alın teri kutsaldır. Üreten, yorulan, emek veren tüm çalışanlarımız, döktükleri alın terleriyle ülkemiz hesabına artı bir değerin hasadını yapmaktadır ve bu bizim için kıymetlidir. Tüm bunların yanında her şart altında ‘Önce ülkem ve milletim’ diyebilmek; vatanımız, milletimiz, ezanımız, bayrağımız için sarsılmaz bir duruşu temsil edebilmek ise, daha da kıymetlidir.” şeklinde konuştu.

HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ, ROTAMIZ AYNI

Başkan Avcı, devamla “İş yerlerindeki haksız, hukuksuz uygulamaları biliyoruz. Çalışma hayatında huzuru tehdit eden bu tür sıkıntıların önümüzdeki dönemde devlet aklıyla mutlaka adil bir çözüme kavuşacağını bekliyoruz. Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalar; ilkeli, kararlı ve cesur sendikacılığın yüz akı olarak bilinir ama söz konusu sıkıntılara rağmen çok seçkin üyeleriyle aynı zamanda, milletimizin maddi-manevi tüm kazanımlarını, tüm değerlerini zirvede tutarlar. Bu hassasiyetin, içinde bulunduğumuz süreçte, ülkemizin bekası adına artarak devam edeceğine olan inancım ise tamdır. Çünkü hepimiz aynı gemideyiz ve rotamız aynı. Sizleri ağırlamaktan onur duydum.” dedi.

TEPE’DEN AVCI’YA TEŞEKKÜR

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Türk Sağlık-Sen Adana 1. Nolu Şube Başkanı İsmet Tepe, kendilerini misafir eden ve sorunları dinleyen Başkan Bünyamin Avcı’ya teşekkür etti.