Türkiye partisi il yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Korkmaz'ın bir süredir il Başkanı Figen Toktaş ile anlaşmazlıkları olduğu biliniyordu. Siyasi çevrelerde etkili olan Korkmaz'ın siyasete başka partilerde devam edip etmeyeceği merak ediliyor.
İşte Korkmaz'ın istifa dilekçesi;

Tarih      :14.10.2010

Kimden  :Fahrettin KORKMAZ

Kime      :Türkiye Partisi adana İl Başkanlığı

Konu      :Türkiye Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa

 SAYIN TÜRKİYE PARTİSİ ADANA İL BAŞKANLIĞI’NA

                                                                                                         ADANA   

               Ülkemizin derinleşen çok yoğun sosyal, siyasal ve ekonomik sorunları nedeniyle her geçen gün daha da zaafa uğratılmakta olduğu bir siyasi süreçten geçmekteyiz. Türkiye’nin üzerine çullanan bu sorun yumaklarının çözümü noktasındaki çaresizliğe sessiz kalmayarak bu yolculukta  “ben de varım” diyen bir kardeşiniz olarak; “Türkiye Partisi”nin Adana İl Yönetim Kurulu Kurucusu Üyesi olarak bu tarihe kadar sizlerle aynı çatı altında bulundum ve bu birliktelikten de onur duydum. Sebeplerinin şahsımda saklı kalmasını siyaseten etik bulduğum gerekçelerimden dolayı 14.10.2010 tarihi itibari ile bugüne kadar mensubu bulunmuş olduğum “Türkiye Partisi”nden istifa ediyorum.

               Her biri birbirinden kıymetli çok değerli arkadaşlarımı tanımış olmaktan çok mutlu olduğumu ifade ederken, bu ayrılış vesilesi ile ise, derin hüzün duyguları içerisinde olduğumu da izah etmek isterim. “Türkiye Partisi”nin en üst yönetim kademesinden en alt hizmetli birimlerine kadar hepsine selam, sevgi ve saygılarımı sunarım. Nihai olarak ise; tüm geçmiş siyaset arkadaşlarıma sağlık, huzur ve başarılar temenni derim. 14.10.2010

                                                                                                                 Saygı ve selamlarımla,

                                                                                                                 Fahrettin KORKMAZ