Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Çukurova'yı karış karış geziyor. Esnaf, pazar ve ev ziyaretlerini yoğunlaştıran, mahallelerde çeşitli toplantılar düzenleyen Av. Elif Doğan Türkmen, Huzurevleri mahallesinde projelerini anlattı.

Çukurova'yı Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri yapmaya kararlı olduğunu vurgulayan Av. Türkmen, "Partililerimizin ve vatandaşlarımızın desteğiyle çıktığımız bu önemli yolda başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

CHP'nin vitrini konumundaki Çukurova'da kadınlara, gençlere, yaşlılara ve çocuklara yönelik önemli çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Av. Türkmen, "Çukurova'da girişimcilik ruhunu da geliştireceğiz. Genç kızlarımızı, ev kadınlarımızı ekonomiye kazandırmak için girişimcilik projeleri geliştireceğiz. Çukurova'nın her bölgesinde oluşturulacak mahalle merkezleri vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini ve çözüm önerilerini dile getirecekleri önemli bir işlev görecek" diye konuştu.

Gezdiği, sohbet ettiği diğer mahallelerde olduğu gibi Huzurevleri mahallesinde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Av. Elif Doğan Türkmen, "Çukurova'yı yeni bir vizyon, yeni bir anlayış ve sorumlulukla yönetmeye talibiz" dedi.