Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Çukurovalılar’ın tüm haklarını bilen, özgür bireyler olmaları için çalışacaklarını, halkın insan haklarının çağın gereklerine uygun gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlayacaklarını söyledi.

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Türkmen, CHP’nin temel amaçlarından birinin bireyin özgürlüklerini bilinçli olarak kullanmasını sağlamak olduğunu anımsatarak, Çukurova Belediyesi olarak da bu amacı misyon edineceklerini ifade etti. Bu amaç doğrultusunda “İnsan hakları ve evrensel uygulamaları” hakkında paneller ve eğitimler düzenleyeceklerini, Çukurovalıların tüm haklarını bilen, özgür bireyler olmalarını, insan haklarının çağın gereklerine uygun gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlayacaklarını vurguladı.

“ÇUKUROVA KENT EĞİTİM MERKEZİ”

Çukurova Belediyesi’nin yaşama geçireceği “Çukurova Kent Eğitim Merkezi”nin Türkiye’nin aydınlık yüzü olacağını dile getiren Av. Türkmen, “Çukurova Belediyesi olarak 7’den 70’e tüm yurttaşlarımıza üniversite hazırlık kurslarından, hobi eğitimlerine, yabancı dil

derslerinden bilgisayar programcılığına kadar onlarca branşta uzman öğretmenler eşliğinde sertifikalı eğitimler vereceğiz. Halkımızın hem kendini geliştirebileceği hem de gerçekten ilgili oldukları konular hakkında eğitimler alabileceği Çukurova Kent Eğitim Merkezi, Türkiye’nin aydınlık yüzü olacak” dedi.

“PAMUK ELLER YARDIM FONU”

Av. Elif Doğan Türkmen, Çukurova’da barınacak yeri ve maddi imkanı olmayan fakir, muhtaç, dar gelirli kişi ve ailelere de “Pamuk Eller Yardım Fonu”yla sahip çıkacaklarını söyledi.

Çukurova Belediyesi’nin kaynakları ve özel bağışlarla desteklenecek “Pamuk Eller Yardım Fonu”nun, yardıma ihtiyacı olan herkese ulaşacağını anlatan Av. Türkmen, “İhtiyaç içinde olanlara katkıda bulunmaya, sürdürülebilir çözümler, projeler üretmeye odaklanacak. Kimseyi rencide etmeden, kayırmadan, halkın kaynaklarının yine halka dönmesini sağlayacağız” diye konuştu.