Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, yeni binasına taşınan CHP Yüreğir İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. İlçe Başkanı Turgut Üstün ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Irk'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Av. Türkmen, Yüreğir örgütünün yerelde iktidar için hazır olduğuna dikkat çekti.

CHP Yüreğir'in tüm örgütleriyle gerçekleştirdiği hazırlıkların ve mahalle çalışmalarının dikkat çektiğini vurgulayan Av. Türkmen, "Samimi ve sıcak insanlardan oluşan CHP Yüreğir İlçe örgütünün yeni yerine taşınmasının yapılacak ilk yerel seçimlerde Yüreğir Belediyesi'nin CHP'li kadrolarca yönetilmesine vesile olacağına inanıyorum. Her zaman sıcak karşılandığımız İlçe örgütümüzün başarılı çalışmalarının devamını diliyor, çalışmalarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İktidar eliyle geri plana itilen Yüreğir'in CHP'li yönetimlerce hak ettiği noktaya ulaşacağına inanıyorum" dedi.

Ziyareti için Av. Türkmen'e teşekkür eden İlçe Başkanı Turgut Üstün ise partinin kendi evlatlarından başkan adayları çıkaracağına inandığını söyledi. CHP'nin kendi yetiştirdiği ve geçmişi CHP'li olanları öne çıkaracağını kaydeden Üstün, "Kazansak da kaybetsek de partili arkadaşlarımızın aday olmasını ümit ediyorum" diye konuştu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç ve yönetim kurulu üyelerinin de aynı anda ziyaret ettiği buluşmada partililer ilçe başkanı ve Av. Türkmen'e çeşitli sorular yöneltti. Hatıra fotoğrafının da çekildiği görüşmede, kadın aday adaylarının daha fazla desteklenmesine dair görüş birliğine varıldı.