CHP’nin açıkladığı seçim bildirgesinin adeta hükümet programı niteliğinde olduğunu ve halka dokunduğunu söyleyen Türkmen, “Bugün mağdur edilen çiftçi, köylü, esnaf ve emekli tabanında CHP’nin projeleri doğru bir şekilde anlatılırsa, partimizin yüzünün halka dönük olduğu anlaşılacaktır. Bizler, bu projeleri detaylarıyla vatandaşımıza anlatmakla yükümlüyüz” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı’ndan ziyaretlerine başlayan Türkmen, Karaisalı esnafının ardından, Kocaveliler, Bucak, Hacıkırı, Durak(Kelebek), Çakallı mahallelerinde de, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kahvelerde ve köy evlerinde halkla bir araya gelen Türkmen, “AKP hükümetinin uyguladığı taktik halkını yoksullaştırıp, bu yoksulluk üzerinden politika yapmak. Bugün partimizin açıkladığı projeler, aslında halka lütfedilmiş projeler değil, halka hakkını teslim etme politikasıdır” diye konuştu.


Mahalleliler AKP’den kurtulma zamanı geldiğini vurgulayarak, “Hakkımızı alamadığımız, mahsüllerimizi satamadığımız, çocuklarımızı okutamadığımız bugünlerden bir an önce kurtulmak, refaha kavuşmak istiyoruz. Elif hanım gibi vekillere ihtiyacımız var. Artık bizden AKP’ye oy yok” diye isyan etti.