Önceki gün Adana Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret eden Kızıl, AGİAD Başkanı Tamer Gülcan ve yönetim kurulu üyesi Ziya Alim Koçer’e  çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kızıl,”Seyhan’ı birlikte yöneteceğiz” dedi.

Sorunların dağ gibi yığıldığını belirten AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, MHP Aday Adayı Uğur Kızıl’a  yatırımcıların mutlaka önünün açılması gerektiğini söyledi. Gülcan, Seyhan  Belediye Başkanlığı gibi belediye meclis üyeliği seçimlerinin de büyük önem taşıdığını vurgulayarak,”Nitelikli ve Seyhan’ı seven insanlardan oluşan kadrolar, Seyhan  Belediye Başkanının elini rahatlatır” şeklinde konuştu.

Adana Genç İşadamları Derneği’ni ziyaret eden MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, “Seyhan’ı sivil toplum örgütleri, halk meclisleri ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

Adana’nın sorunların dağ gibi yığıldığını belirten AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, MHP A.Adayı Uğur Kızıl’a yatırımcıların mutlaka önünün açılması gerektiğini söyledi. Yatırımcıların Seyhan’a çekilip, ilçenin cazibe merkezi haline getirilmesinin şart olduğunu belirten Gülcan, bunun için de Seyhan’ın ufku geniş vizyonu çok iyi olan yöneticilere ihtiyacı olduğunu bildirdi. İnşaat sektörünün mutlaka desteklenmesi talebinde bulunan Gülcan, “Seyhan şu anda inşaat yönünden kan ağlıyor. İmar ve plan alanındaki tartışmaları hep birlikte yaşıyor ve üzülerek seyrediyoruz. İlçenin gelişimine büyük katkı koyacak inşaat sektörüne gereken önemin verilmesini bekliyoruz. Çünkü inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir. Sorunlarının giderilmesi elzemdir. Buna rağmen sorunlar her geçen gün büyüyor dedi.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN ÖNEMİ

Seyhan Belediye Başkanlığı gibi bir görevin yanı sıra Belediye Meclis üyeliklerinin de çok önemli olduğunun altını çizen AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, bu konuda MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl’dan STÖ’lerden faydalanmasını istedi. Gülcan, “Belediye Meclis üyeliklerinin alanında söz sahibi olan nitelikli ve donanımlı insanlardan olması gerekiyor. Bunun için Sivil Toplum Örgütleri ile çalışmak sizin yararınıza olur. İlçenin geleceğini planlarken, sivil toplum örgütleriyle işbirliği sizi küçültmez aksine yüceltir” diye konuştu. Gülcan, Seyhan Belediye Başkanlığı gibi belediye meclis üyeliği seçimlerinin de büyük önem taşıdığını vurgulayarak,”Nitelikli ve Seyhan’ı seven insanlardan oluşan kadrolar, Seyhan Belediye Başkanının elini çok rahatlatır. İlçenin yararına yapılacak çalışmalar da büyük katkı koyar” şeklinde konuştu.

VERİLEN VAATLER HEP UNUTULUYOR

Seyhan ’ın sorunlarının çözümünün ertelenemeyecek noktaya geldiğini kaydeden MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, “Seyhan Sevdası ile yola çıktık. Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. İlçemizi en iyi noktaya getirmeye çalışırken, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde olacak, gerekli bilgi ve tecrübelerden faydalanacağız” dedi.

Sivil toplum örgütleri ile birlikte kenti yöneteceklerini açıklayan Kızıl,”Seyhan hepimizin ortak paydasıdır. Bu sevda ile yola çıktık. İlçenin gelişimine katkı koymak, yeniden cazibe merkezi haline getirmek için her kesimle ilişki kurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin imar ve plan konusundaki sıkıntılarını biliyoruz. Aday gösterilip, seçimi kazandığımız takdirde Seyhan’ın dinamikleri ile birlikte ortak hareket edip, kent için yapılması gerekenleri birlikte hayata geçireceğiz. İlçemize sahip çıkarak, değerlerimizin hak ettiği noktaya gelmesi için çalışacağız” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ OLAN İNSAN FAKTÖRÜ

Dünyada bütün belediyelerin katılımcı ve çoğulcu anlayışla hareket ettiklerini anımsatan MHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl, “Bizler de bu anlayışı Seyhan’ da harekete geçireceğiz. Katılımcı ve çoğulcu anlayışla bu ilçenin yönetimine talibiz. Halk meclisleri oluşturacak, sivil toplum örgütleri ile kentin sorunlarını çözeceğiz. 

Ben bilirim mantığını terk edip, Seyhan’ın dağ gibi biriken sorunlarının çözümü için her kesimin taşın altına elini koymasını sağlayacağız” diye konuştu.