Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Milletvekili A. Adayı Mustafa Uğur Kızıl, gece-gündüz, dere-tepe demeden Adana’yı karış karış gezerek kendisinin ve partisinin projelerini anlatıyor.

(MHP) Milliyetçi Hareket Partisi’nin önde gelen isimlerinden, sevilen spor ve işadamı Mustafa Uğur Kızıl güler yüzü, sempatik tavırlarıyla herkesle çabucak kaynaşarak, bu özelliğiyle ön plana çıkıyor. Kızıl, yine bu özelliğiyle aylardır çok geniş kitlelere ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili A. Adayı Makine Mühendisi Mustafa Uğur Kızıl, Gençlik Kollarından itibaren içinde olduğu MHP örgütünün talep ve isteklerini yakinen bildiğini ve örgüte danışarak aday adaylığı sürecine başladığını söyledi.

Her gittiği yerde hem kendisinin hem de partisinin yerel ve genel sorunlara yönelik fikirlerini paylaşmayı ihmal etmeyen Kızıl, “Milliyetçi Hareket gelecek, dertler bitecek” mesajı verdi.

ADANALILIK BİZİM KİMLİĞİMİZ

Gecesini gündüzüne katarak seçim çalışmalarını ailesiyle ve ekibiyle birlikte aralıksız sürdüren M. Uğur Kızıl, Adana halkıyla adeta bütünleşti. Kızıl, her gittiği yerde halkla buluşuyor onlarla sohbet ediyor, sorunlarına ortak oluyor. Esnaf, yaşlı, genç, kadın, çocuk ayırımı yapmadan 7’den 70’e herkese kucak açan Mustafa Uğur Kızıl, Adana’nın her noktasında yoğun bir ilgiyle de karşılaşıyor.

Her kesimden gördüğü büyük ilgi ile ilgili olarak, "Desteklerinden dolayı tüm hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Biz kendimizi bildik bileli bu davanın ve bu mücadelenin içerisindeyiz. Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış olmaktan duyduğumuz övünç, kıvanç ve mutluluk, kelimelerle tarif edemeyeceğimiz kadar büyüktür. Kimliğimiz gibi taşıdığımız Adanalılık bilinci ve şuuruyla Adana’yı Ankara’da temsil etme arzusundayız" ifadelerini kullandı.

Her gittiği yerde milletvekili gibi büyük ilgiyle karşılanan Kızıl, seçmenlerden partisi için oy isterken, bu desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.