Başkan Bilal Uludağ, 2014 yılı sonuna kadar asfalt, kilit parke ve park gibi hizmetlerin yapımı için ihale yapacaklarını belirterek, “Yasa gereği doğrudan temin yöntemi ile alım yapamadığımız için ihale yapmak zorundayız. İhale işlemleri 2014’ün sonuna kadar veya 2015’in başlarında tamamlayacağız. Bu arada tüm mahallelerimizdeki yama ve bozuk olan yerlerin tamiri için ekip oluşturduk. Yol, park ve kilit parke için oluşturduğumuz ekipler bozuk olan yerleri yapıyorlar. Ayrıca şuanda yeni mahallemiz olan eski köylerimizde ortalama 6 bin metrekare kilit parke yol çalışmaları yapıyoruz. Belediyemizin her bir birimi kendi üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ediyor ve buna göre kendilerini planlıyorlar. ” dedi.

Mahalle Muhtarı Cengiz Tutar ise her şeyi belediyeden beklemediklerini belirterek, şunları söyledi:  “Bir takım hizmetleri kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin ve büyüklerimizin samimiyetine inanıyoruz. Bunun içinde hem biz hem mahalle halkımız geride 5 ay kalmasına rağmen, hizmetlere başlanmasını sabırla bekliyoruz. Ben hizmetlerin seçimlere 5-6 ay kala yapılmasını benimsemiyorum.”

Başkan Bilal Uludağ’ın Mahalle Muhtarlığı ziyaretine Belediye Meclis Üyesi Tahsin Şahin ile Veysel Ünsal ve mahalle ihtiyar heyeti üyeleri de katıldı. Daha sonra hep birlikte kahvaltı yaptılar ve fotoğraf çekildiler.