Kalabalık bir topluluğa hitap eden Ünüvar, Kozanlı vatandaşların göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti. Bu güne kadar verilen bütün sözlerin yerine getirildiğini belirten Ünüvar ' Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bayrağı devrettiği Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamız önderliğinde alnımızı ak yapacak işler yapmak için saçımızı ak yaptık. Çalıştık, didindik. Ama sizler her şeyin en iyisine layıksınız.' dedi.
KOZAN MUHALEFETİN OYUNU YİNE BOZACAKTIR.
Kozan'nın kahramanlar diyarı bir şehir olduğunu belirten Ünüvar  'Kozan bize ecdadımızın bıraktığı bir yadigârdır. Zamanında haçlı zihniyetine karşı kahramanca mücadele edip haçlıları ve o zihniyetteki insanları kovmuşlardır.
Şimdi ise ülkemizin kalkınmasını istemeyenler farklı oyunlar sergilemeye başladılar.  İftiralara ve suçlamalara karşı muhalefete en güzel cevabı vererek, hizmetten ve kalkınmadan yana olacağından şüphem yoktur. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece bu oyunların hep beraber üstesinden geleceğiz.' şeklinde konuştu.
TÜRKİYE MAZLUM VE MAĞDUR HALKLARIN UMUDUDUR
Türkiye hem içerde hem dışarıda mazlum ve mağdur halkların umudu olduğunu belirten AK Parti Adana Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar 'Bizler bugüne kadar hep milletimizin yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Kurucu Liderimiz ve Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'da tüm dünyadaki mazlum ve mağdurlara el uzatmıştır. Mağdur ve mazlum dostudur. Şimdi ise bayrağı hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Hocamıza devretmiştir. Dünyada ve ülkemizde istikrarın devam etmesi ve 2023 te dünyada  lider ülke Türkiye  hedefini ulaşmak için sizden her zamankinden daha çok destek istiyorum' dedi.
AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR 
VERDİĞİMİZ BÜTÜN SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK
AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirten Ünüvar : 'Biz verdiğimiz bütün sözleri yerine getiren bir partiyiz. AK Parti iş, aş ve hizmet patisidir. AK Parti' de gırgır, şamata ve hizipçilik olmaz. Bugün sıralamaya giren 14 milletvekili arkadaşımızın yanı sıra sıralamaya giremeyen bütün arkadaşlarımız da küsmeden kızmadan çalışmalarımıza destek vermektedirler. Ben hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar Adana'da verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. 1550 yataklı şehir hastanesi inşaatı başladı. Feke Devlet Hastanesi bitti. Saimbeyli Devlet Hastanesi yüzde 50 tamamlandı. İmamoğlu EK bina yüzde 85 oranında tamamlandı. Ceyhan Devlet Hastanesi yarıya yaklaştı. Karaisalı Devlet Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda. Kozan Devlet Hastanesi ise yüzde 90 bitti. Bir durmak yok yola devam diyoruz. Yeni projeler hazırlayıp hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bizler alnımızı ak yapacak projeler ve işler için saçımızı ak yapıyoruz. 
ARTIK KOZAN'A ŞEHİT CENAZESİ İNMİYOR UÇAK AMBULANS İNİYOR
Muhalefet partileri her şeye karşı çıkıyor. Bizler sizlerden aldığımız destek ile Türkiye'de bir çok ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık Kozan'ımıza çok şükür şehit cenazesi gelmiyor.  Bunun yerine ihtiyacı olan hastalarımız için ambulans uçaklar iniyor. Önümüzdeki dönem gerçekleştirmemiz gereken çok önemli  3 mesele var. Birincisi yeni bir anayasa , ikincisi çözüm sürecinde epey bir yol aldık, bunun sonuçlanması. En önemlisi ise Başkanlık sistemini hayata geçirmek için gerekli olan en az  400 milletvekilinin meclise gönderilmesidir.
Şunu açıkça belirtmek istiyorum ki AK Parti sizin partinizdir. AK Parti kadroları çalışkandır. Bizler sizler için varız.' dedi.