Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova ilçe teşkilatı seçim çalışmalarını her zamankinden daha çok yoğun sürdürüyor. İlçe Başkanı Av. Ramazan Çırak ve partililer, Milletvekili Prof Dr. Necdet Ünüvar ile birlikte aynı gün önce vatandaşları ziyaret ettiler, ardından,  iftarlı 23.’üncü Danışma Meclisi toplantısında bir araya geldiler.

Milletvekili Ünüvar, ilçe Başkanı Ramazan Çırak ve Partililer, önce 100.Yıl semtinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Partililer daha sonra Çukurova ilçe Emniyet Müdürü Yücel Gül’ü makamın da ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sundular. Ünüvar, Çırak ve beraberindekiler, daha sonra bölgede bulunan esnaf ziyaretlerine katıldılar.

 

15 AYRI YERDE 15  BİN KİŞİYE İFTAR

Partililer son olarak da AK Parti Çukurova ilçe Başkanlığının her ay geleneksel hale getirdiği  23.’üncü Danışma meclisi toplantısı için ilçe binasına geldi.  Toplantının Divan Başkanlığını Mustafa Akgedik yaptı. Açılış konuşmasında kürsüye çıkan ilçe Başkanı Ramazan Çırak,  katılımcılara teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ramazan’da 15 ayrı noktada en az 15 bin kişiye iftar yemeği vermeyi planladıklarını ifade eden Çırak, “En büyük iftarı Toros mahallesinde vereceğiz” dedi.

 

TORBA YASASIYLA GURURLUYUZ

Danışma Meclisinde bir konuşma yapan AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’da danışma meclisi toplantılarını partileri için önemli olduğunu hatırlattı. TBMM’deki gündem çalışmaları hakkında bilgi aktaran Ünüvar, torba yasasında önemli değişiklikler yaptıklarını belirterek, “Torba yasasıyla gururluyuz. Bu yasayla halkımıza sosyal adaleti getirdik” dedi.

 

‘ÖLÜ TOPRAĞINI SİLKELEDİK’

“Bizler gerçekten büyük bir ülkeyiz. Bizi çekemeyen unsurların bu dirilişimizden korkusu” var diyen Milletvekili Ünüvar konuşmasını şöyle sürdürdü.

“Bu Milletin ayağına çelme takmak isteyenler kendileri o çelmeye takılarak tepe taklak gideceklerdir. Gezi parkı olayları bize ders olmuştur. O olaylar bizi kendimize getirmiştir. Üzerimizdeki ölü toprağı silkeledik”  ifadesini kullandı.

Yerel seçimin kendilerin için önemli olduğunu kaydeden Ünüvar, “Çukurova ilçemizin bu konuda oldukça azimli olduğunu görüyoruz ama buda yetmez.  Kazanmak istiyorsak her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Çalışmazsak kazanamayız. Bu çalışmalarımızı organize hale getirmeliyiz. Kendi menfaatimiz için değil halkı ve hakkı memnun etmek için çalışıyoruz. Bende sizlerin emrinde çalışmaya hazırım” diye konuştu. 

 

TOPLUCA İFTARA KATILDILAR

 Danışma meclisinde parti yöneticilerinin yanı sıra Kadın kolları Başkanı Aslı Çelik ile Gençlik kolları Başkanı Av. Mustafa Akar’da birer konuşma son bir ayda yapılan çalışmaları anlattılar. Ayrıca, mahalle ve köy başkanları da çalışmalar sırasında karşılaştıkları sorunları anlattı.

Toplantıya, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

 Toplantının ardından katılımcılar, AK Parti Çukurova ilçe binası önünde düzenlenen yaklaşık bin kişinin yer aldığı iftar yemeğine katıldı. Milletvekili Ünüvar ve Başkan Çırak burada vatandaşların hatırını sordu. Ünüvar ve Çırak birer selamlama konuşması yaparak  davetlilerin Ramazan ayını kutladı. İftarın ardından topluca dualar edildi.