Adana Otobüsçüler Odası Başkanı ve AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uslu Çukurova'daki seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çukurova'nın kentin gözbebeği olduğuna dikkat çeken Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uslu, ilçedeki etkinliklere katılarak, halkla bütünleşiyor. Çukurova'nın yeni kurulan bir belediyelik olmasına karşın, hakettiği hizmetleri alamadığını belirten Uslu, "İlçemizin her tarafını adım adım gezerek, sorun ve talepleri dinliyoruz. AK Parti iktidarının hizmet nimetlerinden Çukurova'nın da yararlanması ve halkımızın isteklerini yerine getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Çukurova ilçesindeki düğün etkinliklerine katılarak, mutluluklarına ortak olan Mustafa Uslu, "Çukurova'ya yapılacak hizmet yatırımlarla her günümüzü düğün gibi kutlayacağız. Adana'nın en modern yerleşim yeri olmasına rağmen, özellikle yol ve temizlik hizmetlerinden nasibini alamayan ilçemizi, hep birlikte layık olduğu yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

"ÇUKUROVA SAHİPSİZ DEĞİL"

Çukurova Belediyesi'ni halkın katılım ile yönetmeye talip olduklarını belirten Mustafa Uslu, şöyle konuştu:

"Halkımız kendi istediği yönetimi ve idareyi seçerek, hizmetlerin en iyisini almak istiyor. İşte biz de bu nedenle yola çıktık. Çukurova'nın sorunlarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Daha önceki belediyecilik tecrübemizle Çukurova'yı hizmetle buluşturmaya geliyoruz. Bunun için de hep birlikte mücadele ederek, Çukurova'da bir destan yazmalı ve çağdaş, modern bir kent için el ele vermeliyiz."