Seçim çalışmaları kapsamında Kozan ve köylerini gezen CHP Milletvekili Adayı Aydın Uslupehlivan, bölgenin sorunlarını yakından bildiklerini hatırlatarak, “Seçim bildirgemizde de yer aldığı gibi, destekleme ve teşvik projeleriyle çiftçimizi mağdur etmeyeceğiz” diye konuştu.

CHP Adayı Uslupehlivan kadın ve gençlerden oluşan ekibiyle Kozan ve Kozan’a bağlı Postkabasakal, Akdam, Karapınar, Kuytucak, Bağözü, Yeniköy, Kızıllar ve Cerit köylerini ziyaret etti. CHP Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu ile Ayşehoca Köyü’nde bir de seçim bürosu açılışı gerçekleştiren Uslupehlivan, yöre esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Narenciye üreticilerinin sıkıntılarını yakından bildiklerini ve takip ettiklerini ifade eden Uslupehlivan, “Narenciyede üretim fazlamız var ve yeterince pazar bulamıyoruz. Ürün bol fiyat düşük, girdiler pahalı. Dolayısıyla üretici malını düşük fiyattan satmak zorunda kalıyor. Seçim bildirgemizde de yer aldığı gibi, üreticilerimizi doğru örgütleyip ürününü hak ettiği fiyat üzerinden satmasını sağlayacağız. Yakıt ve diğer girdi kalemlerini de en uygun fiyattan temin etmesinin önünü açacağız” diye konuştu.


Kozan ve köylerindeki çalışmalarını tamamlayan Uslupehlivan akşam saatlerinde de Eğitim-Sen Kozan İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği “dayanışma gecesi” ne katıldı.

USLUPEHLİVAN 2. SEÇİM BÜROSUNU AÇIYOR…

Çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren CHP Adayı Uslupehlivan, Adana’daki 2. seçim bürosunu Yüreğir’e bağlı Levent Mahallesi’nde açıyor. Tüm milletvekili adaylarının ve parti yöneticileri ile belediye başkanlarının katılacağı açılış 24 Mayıs Pazar günü saat 18.00 de gerçekleştirilecek.