Referandum sürecinde yoğun bir çalışma temposuna giren ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekili İbrahim Özdiş, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerini ziyaret etti. Saimbeyli’de partiye yeni katılan Tahsin Gönül’ün rozetini takan Özdiş, “Biz bir aileyiz ve daha da büyüyerek, emin adımlarla iktidara yürüyeceğiz” dedi.

BİZ KAYBETMEDİK

Ziyaretlerine Tufanbeyli’den başlayan İbrahim Özdiş, İlçe Örgütü’nü ziyareti sırasında Başkan Mustafa Aktürk ve partililerle bir süre sohbet etti. Partideki sohbetin ardından ilçedeki kahvehanelerde vatandaşlarla da buluşan Özdiş, referandum sonuçlarına kimsenin moralini bozmamasını ve daha kararlı bir şekilde çalışmalarına devam etmesini istedi.


Esnaf gezisinin ardından Saimbeyli ve Feke İlçeleri’ne de geçen CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, burada da Başkanlar Emel Doğan ve Mehmet Ali Kızıloluk ile değerlendirmelerde bulundu.


Partililerle de sohbet eden Milletvekili Özdiş, “Ortaya çıkan tabloda kimse moralini bozmamalı ve daha fazla çalışmalıdır. Örgütlerimize ve toplumun her kesiminden ‘Hayır’a destek veren yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Açıklanan sonuçlar ne olursa olsun biliyoruz ki bizler bu seçimi kaybetmedik. Bunu sadece biz değil Evet cephesinde saf tutanlar da çok iyi biliyor. Bu nedenle biz yılmadan umutsuzluğa kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Yoğun çalışma temposunda gecesini gündüzüne katan tüm halkımıza, örgütümüze teşekkür ederim” diye konuştu.