İlk ziyaretini Kozan Kaymakamlığı’na yapan Vali Demirtaş’ı burada Kaymakam Avni Oral, Garnizon Komutanı Çağlayan Bozkaya, Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan karşıladı. Vali Demirtaş, kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla adliye sarayını, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İlçedeki ziyaretleri kapsamında son olarak Kozan Belediyesi’ne geçen Vali Demirtaş’ı, Belediye Başkanı Musa Öztürk, başkan yardımcıları ve belediye bürokratları karşıladı. Vali Demirtaş’ı başkanlık makamında bir süre ağırlayan Başkan Öztürk, Vali Demirtaş’a Kozan’a ait yöresel ürünlerden ve Kozan Belediyesi yayınlarından hediye etti.

İlçe genelinde yürütülen hizmetler hakkında Başkan Öztürk’ten bilgi alan Vali Demirtaş, Başkan Öztürk ve ekibine belediye hizmetlerinde başarılar diledi.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın Kozan’da yaptığı incelemelerden ve belediyeye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk; “Sayın Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kozan Belediyesi olarak biz de Kaymakamlık ve Valiliğimiz ile el ele vererek, Sayın Valimizin önderliğinde ilçemiz ve Adanamız için hizmet üretmeye devam edeceğiz. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından ilçe belediyesi olarak elimizi kolumuzu bağlayan Yeni Büyükşehir Yasasından duyduğumuz rahatsızlıkları daha önce de defaatle dile getirmiştik. Sayın Valimizden ilçemize yardım ve destek bekliyoruz.” dedi.