MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran’ı ziyaret ederek kutladı ve görevinde başarılar diledi. Varlı, yoğun ilgi gösterilen il binasında gerçekleştirdiği ziyaretinde partililerle bir süre sohbet etti.

SONSUZ OLAN ANCAK ALLAH’TIR

Ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Varlı “Sertan Başkanımızı ve değerli yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Dün başka arkadaşlarımız görevdeydiler bugün başka arkadaşlarımız var. Yarın da kuşkusuz başkaları olacak. Hepimiz gelip geçiciyiz. Sonsuz olan yalnız ve ancak Yüce Allah’tır. Mülk O’nundur. Saltanat O’nundur. Bizler birer faniyiz ve takdir edilen ömürle sınırlıyız.” ifadesini kullandı.

SELAM, SEVGİ VE SAYGIYI YAYMALIYIZ

Varlı, sözlerine şöyle devam etti:

“Dolayısıyla, asla bize ait olmayan şeyler için hırs yapamayız, kavga edemeyiz ve kalp kıramayız. Asıl hırs yapacağımız alan iyilik ve iktidar olma yoludur. Eğer daha da büyümek istiyorsak, aramızdaki selam, sevgi ve saygıyı yaymalıyız. Kavga ile hiçbir ailenin büyüdüğü görülmemiştir. Severek, sevilerek büyüyeceğiz. Adana’da daha büyük hedeflerimiz var. Dokuz belediyemizle halkımızı memnun etme çabamız artarak devam edecektir. Teşkilatlarımız ise bu işin ana gövdesidir. Ana gövdeyi daima güçlü tutacağız."

ASIL HEDEF GENEL İKTİDAR

“Asıl büyük hedefimiz genel iktidar olmaktır” diyen Varlı, devamla şunları söyledi:

“Bunu da kendimiz için değil, milletimiz için istiyoruz. Türkiye sıkıntılı. Ülkemizi kuşatma altına alma çabası devam eden haçlı siyonist ittifakının yönettiği terör en önemli sorunumuz. Ama Türkiye çaresiz değildir. Beş bin şehit vermiş kutlu bir mazimiz, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen pırıl pırıl bir genel başkanımız, yaydan çıkmaya hazır ok gibi milyonlarca mensubumuz var. Biz istersek demiri yine eritir; gemileri yine karadan yürütürüz. En zor zamanlarda devletine omuz veren Türk milliyetçileri, devletimizi sırtlamaya da hazırdır. Milletimiz bu manada Milliyetçi Hareket’e büyük güven duymaktadır. Artık bu güveni iktidara taşımak istiyoruz. Bunu da hep birlikte yapacağız.”

DURAN: YÜK OLMAYA DEĞİL YÜK ALMAYA GELDİK

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Duran “Değerli MYK üyemizin, Sayın Adana milletvekilimizin ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Yüklendiğimiz sorumluluğun bilinci içindeyiz. Sayın Genel Başkanımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Yük olmaya değil, yük almaya geldik. Omzumuzdaki yük ne kadar ağır olursa olsun emanet aldığımız bayrağı yere düşürmeden daha yükseklere çıkarmanın mücadelesini vereceğiz. Bunu da hep birlikte başaracağız.” dedi.