Muharrem Varlı, Sarıçam’ın genel seçimler sonucunda merkez ilçelerde oyunu artırarak birinci olmasının sevindirici olduğunu belirti.  Varlı,  Başkan Uludağ’ı başarılı hizmetlerinden dolayı da kutladı.
Muharrem Varlı’nın Sarıçam Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretine Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, Çukurova Ülkü Ocağı Başkanı Arda Arıkan ve bazı partililer da katıldı. Başkan Bilal Uludağ ile seçim sürecini konuşan MHP Adana milletvekili Muharrem Varlı, partisinin genel seçimlere bakıldığında oylarını ve milletvekili sayısının arttırdığını ifade etti. Muharrem Varlı, Başkan Uludağ’ı Sarıçam İlçesi’nde partilerin birinci olmasındaki başarıları nedeniyle kutladı. Varlı, ”Sarıçam merkez ilçelerde oyunu artıran ve birinci parti olan tek ilçemiz oldu. Bunda yaptığınız başarılı hizmetlerin katkısı, önemi ortada. Adana genelinde ise oylarımız bir önceki genel seçime göre artış gösterdi.”dedi.
MECLİSTE BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Bilal Uludağ ise, MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı’ya yaptığı nezaket ziyareti için teşekkür ederken,  yeniden milletvekili seçilmesi nedeniyle de kutladı. Bilal Uludağ,”Bu dönemde de Adana’yı partimiz adına en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphemiz yok. Size ve partimize yüce meclisimizde yapacağınız 25’nci dönem çalışmalarında başarılar diliyorum.”diye konuştu.
Yaklaşık bir saat görüşmenin ardından ise Başkan Bilal Uludağ, Muharrem Varlı ve birlikte gelenleri kapıya kadar uğurladı.