Selver Kaplan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Komşularla Barış, Yurtta Barış” şiarıyla hareket ettiklerini, Türk milleti vatanın bütünlüğü için birleştireceklerini söyledi.

Milletin topyekün mücadele dönemine girdiğini, ABD ve Avrupa’ya göbekten bağlı partilerin yaşanan sorunlara ve bölücü teröre çözüm üretemeyeceğini anlatan Kaplan, “Türkiye çözümün eşiğinde. Türk milleti önümüzdeki süreçte tarihi kararını verecek. Bu düzen değişecek” dedi.

Türkiye’nin sorunlarını halka dayanan güçlü devletle çözülebileceğini, Vatan Partisi iktidarında bölgeye barış geleceğini ifade eden Kaplan, “Devleti ve halkı Atatürk devrimleri temelinde yeniden örgütleyeceğiz. Tam bağımsız başı dik Türkiye’yi kuracağız” şeklinde konuştu.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini, terörün her türlüsünü kınadıklarını, basın özgürlüğünün sağlandığı demokratik bir Türkiye için çaba gösteren her kesime katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyarete, Vatan Partisi milletvekili adayları Mehmet Turgut Oktay, Zeynep Serap Baltacı, Hayrettin Çavuşoğlu, Emine Coşkun, Hüsnü Çanga ve Abdurrahim Köylü katıldı.