“Yarın İçin Bugün Yönet” kampanyası dahilinde siyasetçilerden, gazetecilerden ve iş dünyası isimlerinden destek arayan Gençlik Meclisi, son olarak Ak Parti Yüreğir Belediyesi Genç Meclis Üyesi Yaşar Turan’ı ağırladı. Adana Gençlik Meclisi yönetim kurulu üyelerine kendi siyasi hayatındaki tecrübeleri anlatan Meclis Üyesi Turan, Gençlik Meclisini yüklendiği misyonundan dolayı tebrik etti. Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetim kurulu üyeleri ile tanışan Yaşar Turan: “Biz, gençlerin sadece geleceğin inşasında değil bugünün de imarında olduğunu savunuyoruz. Geçmişine sahip çıkan, vizyonu olan, idealleri olan, bu değerlerden hiçbir zaman taviz vermeyen, diklenmeden dik duran bir gençliğin yetişmesini ve toplumda önemli yerlerde görev almasını istiyoruz. Çok okumamız gerektiğini, çok araştırmamız gerektiğini hiçbir zaman unutmayın. Yalnızca kendi düşüncenizle ilgili şeyleri değil farklı görüşlerde olan gazeteleri, dergileri okuyun, farklı görüşlerdeki televizyonları da izleyin.” İfadelerine yer verdi. 

       Gençlerin hayatlarındaki süreçleri, doğru bir şekilde götürdükleri takdirde doğru sonuca ulaşacaklarını belirten Ak Parti Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Turan, çizgilerinden, prensiplerinden hiçbir zaman caymamaları gerektiğini vurguladı.

       Ekip ve takım çalışmasının önemini de gençlere anlatan Turan, tek başlarını bir hiç olduklarını ve hiçbir şekilde faydalı olunamayacağını söyledi. Çözüm adresinin siyaset olduğunu vurgulayan Turan, kendisinin 30 yaşında Belediye Meclis üyesi seçildiğini ve vatandaşların sorunlarını çözdükten sonra teşekkür edildiğinde o hazzı hiçbir şeyin vermediğini Gençlik Meclisi ile paylaştı. Toplantı sonunda Nevruz Bayramını kutlayan Turan, bu bayramın tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini diledi.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atalay Yalınız, genç bir meclis üyesini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ve Sayın Yaşar Turan ile bir akranıymış gibi sohbet ettiklerini belirtti.

       Hizmetlerinden dolayı Ak Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Sayın Yaşar Turan’a, Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından teşekkür plaketi verildi.