Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek turları kapsamında bu kez de Çukurova’nın yaylalarından Feke ilçesi ilçesine bağlı Tapan yöresi Akoluk yaylalarında vatandaşlarla bir araya gelerek Başbakan’a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek istedi

Başkan Alemdar Öztürk Türkiye tarihinde ilk defa halkın kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini belirterek bunu da Ak Parti hükümetinin sağladığını ifade etti ve konuşmasını şöyle sürdürdü“12'inci Cumhurbaşkanı adayımız Başkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her yerde mitingler yapıyor ve sizlere nasıl bir Cumhurbaşkanı olacağını, nasıl bir vizyonla Türkiye'yi görmek istediğini ortaya koyuyor. Sizlerin de teveccühü ile inşallah 10 Ağustos'ta 1'inci turda halk tarafından seçilen Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'inci Cumhurbaşkanı Sayın Başbakanımız olacaktır."dedi.

AK Parti İktidarının hoş görü ile beraber el uzatan bir iktidarın olduğunu ifade eden Öztürk yeni Türkiye’de modern Türkiye’nin yeni yüzünün sağlanacağını söyledi ve “Türkiye’nin ilerlemesinde katkı koyan sayın Başbakanımızı mutlaka Cumhurbaşkanlığında görmek istiyoruz ve Allahın izniyle bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Çünkü biz her hangi bir etnik ayrımına gitmeksizin Türkiye’yi kucaklayan 77 milyonu Ülkeyi kucaklayan bir yapımız var, hoş görümüz var” dedi.

Başkan Alemdar Öztürk konuşmasını şöyle tamamladı “Sevgili hemşehrilerim, biliyorsunuz ki 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 30 Mart’ta verdiğiniz desteklerden daha fazlasını Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğinize inanıyorum. Çünkü o bu görevi fazlasıyla hak eden ülkesine âşık bir liderdir. Allah’ın izniyle daha ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğine inandığına inanan Öztürk Geldiğimiz her noktayı iyi bilmeliyiz ve onun için bu güzel ülkemizin kıymetini bilmeliyiz. Biz halkımızla aynı adımı atıyoruz bu ülkede yaşamanın keyfini sürmeliyiz” dedi.