Başkan Fikret Yeni, “Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısında terörü kullanarak kardeşliğimizi kemirmek isteyenler en büyük vatan hainidir. Kimse Türkiye’yi hizaya getirmeye çalışmasın” dedi.

  Milletvekillerinin yanı sıra il yönetimiyle birlikte ilçe ve köyleri ziyaret eden Başkan Fikret Yeni, seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ettiklerini söyledi.

  Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Başkan Fikret Yeni, “Vatan sevgisini yok etmek için, insanımızın arasına şiddet tohumu ekme çabası içinde olanların son operasyonlarla aldığı cevap çok net oldu. Kimse Türkiye'yi hizaya getirmeye çalışmasın. Milletimizin sabrını sınamasın. Türkiye, korkunun egemen olduğu ve herkesin şiddete itaat ettiği bir yapıya dönüştürülecek bir ülke değildir. Bu yüzden vatan bütünlüğünü, hele Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısında terörü kullanarak kardeşliğimizi kemirmek isteyenler en büyük vatan hainidir” dedi.    

  Başkan Fikret Yeni, “Türkiye bu ülkenin hainlerini tarihe gömmeye başlayalı 13 yıl oldu. Bu hainlere karşı vatanımızı savunma ve koruma konusunda hükümetimiz var gücü ile çalışmaktadır. Milletimizin bu konuda en küçük bir endişesi olmasın. Ellerinde silah bulunan ve ulusal güvenliğimizi tehdit edenlere müsamaha göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

  Başkan Fikret Yeni, şunları söyledi:
  “Kimse bu milleti, toplum ve kamu güvenliği ile ilgili yaşama endişesi içine itemez. Hükümetimiz, itmek isteyenlere cevabını milletinden aldığı güçle veriyor ve vermeye de devam edecektir. Devletimize karşı korku üretilerek halkın kendi devletine güveninin azalmasına yol açmasına izin vermemiz düşünülemez. Milletimizin içi ferah olsun. Provokasyon amacıyla vatandaşımızı öldüren, sağa sola bomba atan örgütlerle mücadelemiz önceliğimiz olmaya devam edecektir.”