Seyhan Belediyesi tarafından Yeşiloba Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarının açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, hizmette ayrımcılığı asla yapmayacaklarını ifade etti.

Sosyal belediyecilik alanında bir çok ilklere imza atan Seyhan Belediyesi’nin bu alandaki son hizmetlerinden birisi de Yeşiloba Mahallesi Kapalı Semt Pazarı oldu. Tesisin açılışı için düzenlenen törene Başkan Zeydan Karalar ile birlikte CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da katıldı. 3 bin 715 metrekare alan üzerine kurulu Pazar yeri, 190 metrekare zabıta odası, 4 eğitim salonu 200 metrekarelik Seymer ofisinin bulunduğu tesisin açılışına katılan kalabalık kitle , Başkan Zeydan Karalar ile Akay’a sevgi gösterisinde bulundu.

BENDEN İYİ BAŞKANLIK YAPACAK

Törene katılan CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Akay’dan da övgüyle bahseden Başkan Zeydan Karalar, “Akif Akay’ın benden iyi başkanlık yapacağına inanıyorum. Çünkü onun arkasında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben olacağım. Seyhan ile Zeydan Karalar etle kemik gibi oldu. Büyükşehire gitsemde Seyhan sevgim hep devam edecek. Akif Abiyle birlikte Seyhan’a daha çok hizmetler yapacağız. Bizimle birlikte Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyesi tartışma ve sürtüşmeleri sona erecek. Bizleri hep beraber seçtiğinizde biz hizmette ayrımcılık yapmayacağız. Gücümüzün yettiğince halkımıza hizmet için birbirimize destek olacağız.” dedi.

BAŞARISI BÜYÜKŞEHİR’DE DE DEVAM EDECEK

Başkan Zeydan Karalar’ın hizmet süresi boyunca Seyhan’da akıllara kazınacak hizmetler ürettiğini ifade eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da, “Burada başlayan hizmetler Adana geneline yayılacak. Çok başarılı çalışmalara imza atan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın şansı olacak. Şunuda gururla söyleyeyim; Ben Zeydan Başkan’dan daha iyi bayşkanlık yapacağım. Çünkü benim arkamda Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Zeydan Karalar, olacak ” dedi.