Danışma meclisi toplantısına İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çevik, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güler, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Abdurahman Yeşiltaş öncelikle mahalle temsilcilerimiz mahalle yöneticilerimiz gönüllü yöneticilerimiz ve sandık yönetimlerimizi yeniden gözden geçirip bu teşkilat mensuplarımızı hem bilgilendireceğiz hem de motivasyonlarını artırıcı eğitim çalışmaları yapacağız.

Sonra kadın kollarımız, gençlik kollarımız ana kademe yöneticilerimiz meclis üyelerimiz ile beraber teşkilatımızın tüm birimlerini sahaya sürüp kapı kapı dolaşarak hem başkanlık sistemini anlatacağız hem de 15 Temmuzun müsebbibi olan Fetö terör örgütünün toplumda yarattığı mağduriyet politikasına karşı halkı bilinçlendireceğiz. Seyhan teşkilatı her daim sahada çalışmalarına yaparak üstüne düşen görevi yapmıştır yapmaya devam edecektir. Göreve geldiğimiz günden beri her seçimde oylarımızı artırarak yolumuza devam ediyoruz. Nasıl ki 10 Ağustos 2014’te Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmışsak yine referandumda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Devlet Başkanı yapacağız. Seyhan teşkilatı sorumluluğunun farkındadır. Seyhan yürürse, Adana yürür. "Varsın Şeytan oyunlarını oynamaya devam etsin biz şeytanı taşlamaya devam edeceğiz! " Yine diyorum ki " Rabbim bizi Ebubekir görünümlü Ebucehillerden korusun " Toplantımıza katılan, çalışmalarımıza emek veren, katkı koyan herkese, tüm birimlerimize çok teşekkür ederim. dedi


İl Başkanı Fikret Yeni yaptığı konuşmada Seyhan İlçe Teşkilatımız bizim için çok önemli teşkilatımızdan Seyhan olmasa adana olmaz. Bizler Seyhan teşkilatımızın çalışmalarından memnunuz ve yakından takip ediyoruz, bu yapılan muhteşem toplantı bunu gösteriyor. Seyhan’ın her zaman hedefleri büyük İnşallah bu çalışmalarımızı daha da artırarak oy oranımızı Seyhan’da artıracağız. Bizlerde Seyhan teşkilatımızın toplantılarına katılacağız. Başkanlık sistemini anlatacağız, inşallah el birliğiyle cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız.