Seyhan Kültür Merkezindeki İlçe Danışma Meclisi Toplantısına İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Milletvekili Aday Adayları İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş yaptı. Siyasi partiler için kadroların ne anlama geldiğini ifade eden Başkan Yeşiltaş, "AK Parti, kuruluşundan itibaren milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuş, 3 Kasım 2002'den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıkmıştır. AK Parti kadroları Türkiye'nin son 13 yılında elde ettiği büyük başarılara, rekorlara, gelişmelere imza atmıştır. Bu başarılarda hepinizin katkısı bulunmaktadır. 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışan ilçe yönetimime, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyelerine, mahalle başkanlarına, mahalle gönüllü yöneticilerine, sandık görevlileri, sandık müşahitlerine şimdiden teşekkür ederim.  Ancak önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Seyhan İlçe Teşkilatları olarak tüm birimlerimizle performansımızı daha da artırarak yolumuza tam hız devam diyoruz. STK, dernek, ev ziyaretleri, düğün, taziye, esnaf ve hastane ziyaretleri gibi programlar ile gücümüz yettiğince ziyaret edip iç içe olmaya çalışıyoruz. Programlar çerçevesinde İlçe Danışma Meclisi toplantılarımızı, Bölge Toplantılarımızı düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bunun yanında en önemlisi yoğun katılımlarla İlçe Danışma Meclisi ayarında Mahalle Danışma Meclisi Toplantılarımızı yapmaya başladık. Önümüzdeki hedefimiz 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden başarıyla çıkmak, Başvuran 142  Aday Adayımızla beraberiz hangisi ilk 14’e girerse  bizler Seyhan İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız inşallah 7 Nisanda adaylarımız belli olduktan sonra hep birlikte yoğun bir tempoyla sahalarda çalışmalara devam edeceğiz. Allah Kısmet Ederse Başbakanımızın hedefi olan 400 Milletvekilini ülke genelinde çıkarıp daha güçlü Anayasaya katkı koyacağız. İnşallah Adana olarak altı olan Milletvekili sayımızı daha da fazla artırarak Adana’da yüzde elli oy potansiyelini yakalamaktır. Milletimize söz verdiğimiz gibi Yeni Türkiye yoluna istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz önümüzdeki seçim sürecinden de güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır" dedi.   

7 HAZİRAN'DA DAHA GÜÇLÜ ANAYASA

İl Başkanı Fikret Yeni ise konuşmalarında şu görüşlere yer verdi: "Önümüzdeki 7 Haziran genel seçimleri sadece Türkiye değil bütün dünya için çok önemlidir. Genelde Seyhan ilçe teşkilatımız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yoğun bir tempoyla çalışıp güzel bir sonuç elde etti. İnşallah 10 Ağustostaki Adana genelindeki olumlu sonucu daha da geliştirerek 2015 genel seçimlerinde istediğimiz noktaya getireceğiz. Hamd olsun Türkiye çok daha iyi yerlere güçlü bir şekilde gelecektir. Bizler Seyhan ilçe teşkilatının başarılı çalışmalarını biliyoruz. Bu yüzden 7 Haziran günü seçimlerde kendilerine çok büyük görevler düşecektir 7 Nisanda Adaylarımız açıklandıktan sonra uykumuzdan biraz daha fedakârlık yapacağız ve sahalarda en iyi şekilde çalışarak inşallah seçimlerde gerekli milletvekili sayısına ulaşarak daha güçlü anayasa kuracağız".