Seyfettin Yılmaz’ın Sarıçam İlçesi Orhan Gazi Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı’ndaki seçim ofisi açılışı mitinge dönüştü. Binlerce Sarıçamlı’nın akın ettiği mitingde Seyfettin Yılmaz, hemşehrilerini selamlarken, büyük coşku karşısında duygu dolu anlar yaşadı. 
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, milletvekili adayları ve teşkilat yöneticilerinin hazır bulunduğu açılışta Seyfettin Yılmaz, büyük desteğe “Allah’ına gurban Sarıçam” diyerek teşekkür etti.
‘DEVLETİ YIKMAK, MİLLETİ BÖLMEK İSTEYENLERE KARŞI KURTULUŞ MÜCADELESİ’
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde Türk Milleti’nin yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı, toplumun ezilen kesimlerine karşı, Türk Devleti’nin bekası için karar vereceğini belirtti. 
7 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ortadan kaldırmak, Türk Milleti’ni bölmek isteyenlere karşı kurtuluş mücadelesi olduğunu bu mitingde de vurgulayan Yılmaz, seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir parti lideri gibi devlet imkanlarını kullanarak mitingler yapmasına çok sert tepki gösterdi. 
‘NAMUSUN VE ŞEREFİN ÜZERİNE ANT İÇTİN’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM’deki yemini, bu makama saygılarından dolayı esas duruşta dinlediklerini ve alkışladıklarını anımsatan Yılmaz, şunları söyledi:
“Biz Cumhurbaşkanı’nın yeminine, görev ve sorumluluklarına bağlı kalmasını beklerdik. Ama gördük ki; Cumhurbaşkanı devletin özel uçağıyla, devletin bütün imkanlarını kullanarak mitingden mitinge koşuyor. Valilere talimatlar veriliyor, Cumhurbaşkanı’nın miting yapacağı şehri, yakın illerden otobüslerle insanlar taşınıyor. Cumhurbaşkanı mikrofonu eline alıyor, bütün kanallar da canlı yayınla veriyor; AKP’ye 400 milletvekili istiyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve MHP’ye hakaretler yağdırıyor. Sen devletin başısın, sayın Cumhurbaşkanı… Sen namusun ve şerefin üzerine ant içtin. Biz bir seçime gidiyoruz, Türkiye’nin kader seçimi bu! Bizim günahımız nedir? Biz sabahın yedisinde seçim çalışmalarına başlıyoruz, gece yarılarına kadar üç kişi de bulsak, beş kişide bulsak, yüz kişi de bulsak, Türkiye’nin meselelerini, çözüm yollarını anlatıyoruz. Bizim arkamızda devlet imkanları yok, televizyonlar yok, biz imkansızlıklar içinde, milletimizin desteğiyle seçim çalışması yapıyoruz. Peki sen devletin imkanlarını kullanarak bize haksızlık yapmıyor musun? Benim hakkı mı yemiyor musun bir siyasetçi olarak? Bu milletin hakkını yemiyor musun? Devletin imkanlarını siyasette kullanıyorsun. Buradan ilan ediyorum, sayın Cumhurbaşkanı, sana hakkını helal etmiyorum.”
‘MHP TIRMANIŞTA, ONLAR HIZLA DÜŞÜYOR’
AKP’nin yaptırdığı anketlere göre MHP oylarının tırmanışta olduğunu dile getiren Seyfettin Yılmaz, şöyle konuştu:
“Korku dağları sarmış. Dün kendi yaptırdıkları anketlerde yüzde 36’lara düşen bir AKP var. MHP yüzde 24… Onlar hızla düşüyor, MHP hızla yükseliyor. Beyefendi sarayda ekibi topluyor, masayı deviriyor. Bu sonuçları kabul etmediğini ifade ediyor. Kabul etsen de, etmesen de milli irade tecelli edecek. Türk Milleti, MHP ile beraber. Artık 7 Haziran’da yolun sonuna geldiniz. Ondan dolayı sayın cumhurbaşkanı bir parti lideri gibi yollara düşmüş, her gün mitingler yapıyor. Televizyonları ele geçirdiler ya! Onların her konuşmasını canlı veriyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, hak yerini bulacaktır, hukuk yerine gelecektir, bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Allah’a şükür ki; Türkiye ayağa kalktı, Adana ayağa kalktı, Sarıçam ayağa kalktı. Türkiye kararını vermiş, Adana kararını vermiş. 8 Haziran’da MHP iktidarıyla buluşacağız.
‘HER TÜRLÜ TAHRİBATI ONARACAĞIZ’
Yılmaz, ‘Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek’ adıyla hazırlayıp, kamuoyuna sundukları seçim beyannamesinin de toplumun her kesiminde sahiplenildiğini belirtip, “7 Haziran’da milletimizin desteğini alıp, AKP’nin devletin kurumları, milli ve manevi değerler ile vatandaşlarımızın üzerinde oluşturduğu her türlü tahribatı onaracağız” dedi.
Yılmaz’ın konuşmasının sonunda törene katılanlar, okunan duanın ardından kırmızı kurdeleyi kesti. Yılmaz ve beraberindekiler,
vatandaşlara kırmızı güller atarak, selamlama yaptı.