Yılmaz, Fatih ve Yavuzlar Mahallelerinde yaptığı çeşitli toplantılarda yaptığı konuşmada, milletin teveccühünü kazanmada şahsi olarak fazla bir anlamı olamayacağını ifade ederek, “Ben 1.5 aydır saha çalışmasını sürdürüyorum. Yüreğir, Seyhan, Çukurova, Sarıçam ilçelerinde her gün toplantılar yapıyoruz. Halk ile çok yakın temaslarımız oluyor. Buralarda şahsıma ve partime büyük ilgi gösteriliyor. Gelecek için çok umutluyum. Ancak, benim vekil olarak TBMM’de bulunmam yeterli değildir. Partimizin, MHP’nin iktidar olması gerekmektedir” dedi.
Adana’da son sekiz yıldır bürokrat olarak üst düzeyde görevlerde bulunduğunu, Orman Bölge Müdürü iken bütün dağ köylerini adım adım gezdiğini ve ASKİ Genel Müdürlüğü sırasında da Adana’nın merkez ilçelerinin tamamını gezdiğini ve halkla buluştuğunu kaydeden MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, “Adana’nın tüm sorunlarını biliyoruz. Çözümlerini de biliyoruz, ancak bunları gerçekleştirmenin yolu iktidar olmaktan geçmektedir. Sizlerden MHP’yi iktidar yapmanız için destek istiyoruz” diye konuştu.
Yılmaz, Yavuzlar Mahallesinde MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan MHP Adayları Cahit Öztok ve Hamit Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda, MHP’nin ithal adaylarla değil tamamen Adanalı adaylarla vatandaşların huzuruna çıktığını söyledi. Yılmaz, daha önce cazibe merkezi olan Adana’nın her geçen gün kan kaybettiğini vurgulayarak, Türkiye’nin sanayileşen ilk şehri olan Adana’yı yeniden eski günlerine döndürmek için MHP’nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini ifade etti.
Yılmaz, “Adana’nın kalkınmasına yönelik çözümler için çalışmalarımızı tamamladık. Sadece desteğe ihtiyacımız var. Bizi güçlü kılın, MHP’yi tek başına iktidara getirin, Adana’daki yatırımların önünü açalım” şeklinde konuştu.