Yılmaz, “Milletimiz 7 Haziran’da tercihini Milliyetçi Hareket’ten yana kullanacak ve bu bozuk düzene son verecektir” dedi. 
Seyfettin Yılmaz, seçim kampanyasını Sarıçam ve Pozantı ilçelerinde sürdürdü. Sarıçam’da Varsaklar Şöleni ve Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin Hıdrellez Şenliği’ne katıldı. Sarıçam Piknik Alanı’nda binlerce hemşehrisiyle buluşan Seyfettin Yılmaz, yoğun ilgi gördü. Seyfettin Yılmaz, Feke ve Saimbeyli ve Sarıçam ilçelerinde yaşayan Varsak vatandaşların kurduğu çadırları ziyaret edip, partisine destek istedi. Yılmaz, daha sonra Adana’daki Balkan Türkleri’nin Hıdrellez Şenliği’ne konuk oldu. Burada halk danslarını seyreden Yılmaz, şenliğe katılanlarla birlikte 10’uncu Yıl Marşı’nı büyük coşkuyla seslendirdi. Pozantı’ya geçen Yılmaz, bu ilçenin düşman işgalinden kurtuluş kutlamalarına da katıldı. Akçatekir’deki esnaf ziyaretini yağmur altında gerçekleştiren Yılmaz, Alpu, Fındıklı ve Ömerli köylerinde hemşehrileriyle bir araya geldi, sorunlarını ve beklentilerini dinledi. 
BOZUK DÜZEN 7 HAZİRAN’DA SON BULUYOR
7 Haziran seçimlerinin önemini bu etkinliklerde de yineleyen Seyfettin Yılmaz, bu tarihin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ortadan kaldırmak, Türk Milleti’ni bölmek isteyenlere karşı kurtuluş günü olacağını vurguladı. AKP’nin antidemokratik, vesayetçi, kayırmacı, hukuk tanımaz, özgürlükleri kısıtlayıcı bozuk düzenine 7 Haziran’a son vereceklerini dile getiren Yılmaz, MHP iktidarında yapılacaklarını da anlattı. Yılmaz, “Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek sloganıyla kamuoyuna açıkladığımız seçim beyannamemiz gerçekçi ve toplumun yaralarını saracak niteliktedir” dedi.
TOPLUMUN HER KESİMİ İÇİN İYİLEŞTİRMELER
Yılmaz, esnaf ve sanatkarların hastalık ve ayakta tedavi süresinde geçici iş göremezlik ödeneği alabilmeleri konusunda düzenlemeler yapacaklarını vurguladı.  MHP iktidarında emekli aylıklarından sosyal güvenlik primi kesintisi yapılmayacağını kaydeden Yılmaz, mazot, gübre ve yem üzerindeki vergileri kaldırıp, çiftçinin mazotu 1 lira 75 kuruşa satın alacağını duyurdu. Yılmaz, asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracaklarını, asgari ücretlilere büyükşehirlerde her ay 100 lira şehiriçi ulaşım desteği, kirada oturan asgari ücretlilere aylık 250 lira kira yardımı vereceklerini bildirdi. 
KÖLELİĞİ ANDIRAN TAŞERONLAŞMAYA SON
Yılmaz, “Taşeron işçilerin sorunlarını çözüme kavuşturacağız, köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son vereceğiz. Kamuda çalışan taşeron işçileri kadroya geçireceğiz. Emeklilerimize mart ve eylül aylarında 1400'er lira olmak üzere yılda iki asgari ücret tutarında emekli destek ödeneği hakkı tanıyacağız. Emeklilerimizin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini mutlaka gidereceğiz.  Kadın istihdamını yaygınlaştıracağız. Kadınlara sigortalılık öncesi doğumlar için doğum borçlanma hakkı getireceğiz. Aile birliğinin korunması amacıyla çalışan eşlerin aynı il içinde görev yapmalarını tesis edeceğiz” diye konuştu.