Yılmaz, “Bugün söylediğinin ertesi günü tam tersini söyleyen Sayın Başbakan, her yaptığı konuşmasında İmralı’da yatan ölüm Şeytan’ını, Barış Meleği gösterme çabası içine girmektedir. Bir düşünün ki yoluna ecdatlar feda ederek kurduğumuz büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bu devleti korumak için can veren Mehmetlerimizi katleden terör örgütüyle tutsak pazarlığı yapıyor ve şerefi ayaklar altına alınıyor”. Dedi

İKTİDAR ROTASINI KAYBETMİŞ

MHP’li Yılmaz yazılı açıklamasında, “Türkiye’nin içinde bulunduğu durum gün geçtikçe kötüye gitmekte içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Ülkeyi yöneten iktidar rotasını kaybetmiş, motoru patlamış, çarkları dağılmış bir gemi gibi oradan oraya savrulmakta, akıbetini fırtınaya bırakmaktadır. Gözleri kör, kulakları sağır, kalpleri nurdan uzaklaşarak kapkara kesilen iktidar, artık ne yapacağını bilememekte ve çıkış yolu aramaktadır. Türk’üm demenin bile neredeyse suç sayılacağı günleri artık hep beraber yaşıyoruz. Ne yazık ki Sayın Başbakan, bu rotasını kaybetmiş geminin kaptanı olarak gün geçtikçe dümeni ihanetin odağına kırmaktadır. Bugün söylediğinin ertesi günü tam tersini söyleyen Başbakan, her yaptığı konuşmasında, İmralı da yatan ölüm şeytanını, barış meleği gösterme çabası içine girmektedir. Bir düşünün ki yoluna ecdatlar feda ederek kurduğumuz büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir terör örgütüyle tutsak pazarlığı yapıyor ve şerefi ayaklar altına alınıyor”.

BEBEK KATİLİNİN SÖZLERİNİ NASIL İÇİNİZE SİNDİRİYORSUNUZ?

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Şimdi sormak istiyorum ey Başbakan, hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Hiç mi sıkılmıyorsunuz? Yıllardan beri Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğine, dirliğine göz dikmiş, 2 aylık bebeklerin göğsüne kurşun sıkarak öldürmüş, askerlerimizi şehit etmiş, işkenceler yapmış bir kanlı terör örgütüyle neyin pazarlığını yapıyorsunuz? Nelerden fedakârlık ediyorsunuz? Bu ülkeye Habur rezaletini yaşatarak bölücülerin devletimize meydan okuduğunu görmediniz mi?  Şimdi de İmralı’da cezasını çeken bir katilin mektuplarından medet ummak hiç mi zorunuza gitmiyor?  Oradan sızan tutanaklarda sizinle alakalı söylenenler sizi hiç utandırmıyor mu? Meclis Genel Kurulunda Başbakan’a yapılan en ufak bir muhalefette hop oturup hop kalkan AKP milletvekilleri neden bu yazılanlara karşı çıkmıyor? Aldıkları talimattan mı yoksa APO ya duydukları saygıdan mı? Sayın Başbakan, yaşanmadık daha ne kalmıştır? Görülmedik daha neler vardır?

ARACI KOYMADAN BEBEK KATİLİYLE TELEKONFERANSLA GÖRÜŞECEKMİSİNİZ?

 MHP’li Yılmaz yazılı açıklamasının devamında Sayın Başbakan’ın bebek katiliyle aracı koymadan görüşmesinin muhtemel olduğunu belirterek, “Bu yaşananlardan sonra sizin sayın dediğiniz Öcalan’la araya hiç aracı koymadan telekonferans yolu ile görüşmeniz muhetemeldir. Daha düne kadar dokunulmazlıkları kaldırılsın diye feveran eden Sayın Başbakan, bugün anayasayı teröristle kucaklaşanlarla yapmayı planlıyor. PKK’nın ve Kandil’in taleplerinin karşılanacağı söyleniyor. Vatandaşlık tanımının yeniden şekillendirileceği söyleniyor. Anayasadan TÜRKLÜĞÜN çıkarılması demek bu devletin dibine dinamit koymak demektir. Bunu da Allah’ın izniyle kimse başaramayacaktır.