MHP’li Yılmaz bir günlüğüne geldiği Adana’da çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. MHP İl, Seyhan, Sarıçam, Çukurova ilçe teşkilatları, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve kentin değişik noktalarında esnaf ziyaretlerinde bulunarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin temalı mitinglerinin dokuzuncusu olan Türkiye temalı mitinge davetlerde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerde ülke ve kent gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP’li Yılmaz, “ Mevcut iktidar ülke insanlarımızın öncelikli sorunlarını karartarak birtakım suni gündemler oluşturmaya çalışıyor. Devletimizin gücü ve şefkati konusunda milletimizin güvenini kaybetme noktasında. Son iki ayda TSK’dan çok sayıda subay ve astsubayın istifa etmesinin nedeni araştırılmalı. Bu Başbakana ve hükümete milletimizin güven ve inancı vahim bir şekilde zayıflamakta. Bu durum da devletimizin geleceği için büyük bir sıkıntı oluşturmaktadır. Türk milleti önümüzdeki ilk seçimde iktidar partisine ağır bir ders vermelidir, verecektir.” Dedi

9 Kasım Cumartesi günü saat: 14.oo’de Ankara Tandoğan meydanında yapılacak olan Türkiye mitinginin büyük önem arz ettiğini söyleyen MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “ Ankara, 9 Kasım’da Türk milletinin şahlanışına sahne olacaktır. Milli ve manevi duyguları kademeli bir şekilde aşındırılmaya çalışan milletimizin sigortası MHP’dir. Bu anlamda Türk milletinin geleceğine nasıl sahip çıktığını tüm dünya görecektir. Tüm Adanalı hemşerilerimi büyük şahlanışa katılmak üzere Ankara’ya davet ediyorum.