Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, Adanalılar’ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı CHP mitingine davet etti.
Partili-partisiz tüm vatandaşların Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi kucaklayan söylemlerine Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda tanık olmasını dileyen Av. Çinkılıç, Adana Kadın Kolları Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, “Yolsuzlukların, hırsızlıkların, ötekileştirmenin, yoksulluğun had safhaya ulaştığı Türkiye’nin CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na olan ihtiyacı artık gün yüzüne çıkmıştır.  Ekonomik ve sosyal düzeyi iyileştirilmiş, hizmet ayrımı yapılmayan, bölgeler arası gelişmişlik düzeyi asgariye indirgenmiş, yarınlara güvenle bakan bir Adana için tüm vatandaşlarımızı CHP etrafında birleşmeye davet ediyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki tüm adaylarımız CHP’nin birleştirici gücüyle, özgür biçimde hayatımızı kolaylaştıracak ve çağdaş bir anlayışla hizmet üretecektir” dedi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun 27 Mart 2014 Perşembe günü saat 16.00’da Adanalılar’a hitap edeceğini dile getiren Av. Rukiye Çinkılıç, “Vatandaşlarımızı Adana için son derece önem taşıyan bu tarihi mitinge davet ediyorum. Partili ya da partisiz tüm hemşehrilerimizin Kemal Kılıçdaroğlu’nun meydanlardaki ülke ve insan sevgisine tanıklık etmesini diliyorum” diye konuştu.