Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram ise tüm vatandaşları İhsanoğlu’nu karşılamaya davet etti. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türkiye için bir şans olduğunu belirten Bayram tüm vatandaşları ihsanoğlu’na destek vermeye çağırdı.

MHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Yüreğir’i karış karış gezerek 10 partinin ortak adayı olan Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu  için “Ülkemiz için bir şanstır” diyerek oy istedi.

Bayram yaptığı açıklama şu görüşlere yer verdi,

“Bugün şehrimizde olan Cumhur başkanı Adayımız  Sayın Ekmelleddin İhsanoğluna hoş geldin derken, tüm vatandaşlarımızı sayın İhsanoğlunu Cumhurbaşkanı seçmek için bir çatı altında birlik ve beraberliğe çağırıyorum. Ülkemiz çok hassas bir dönemden geçmektedir. Bu suretçe herkesi oy kullanmak için sandık bağına gitmeye çağırıyorum.  Ülkemizin geçmekte olduğu hassas dönemi de göz önünde bulundurarak, el ele vererek bir şans olarak ortaya çıkan Ekmeleddin İhsnoğlu’nu  Cumhurbaşkanı seçmeliyiz” dedi.

Bayram tüm vatandaşları İhsanoğlu’nu karşılamaya davet ederken ülkenin birlik ve beraberliğini sağlayacağına inandığı İhsanoğlu’na oy verilmesi çağrısında bulundu.