18 Aralık 2018’de Zeydan Karalar’ın Büyükşehir, Soner Çetin’in de Çukurova adaylığı açıklandığında meclis üyesi adayları belirlenmediği halde sahaya çıkan Yüksel Erdoğan, o günden bu yana seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

EKİP SAHADA ÇALIŞIYOR

Adayların açıklanmasının ardından Erdoğan ve ekip arkadaşları bir hafta içinde merkez seçim bürosu, bir hafta sonra da Yurt ve Toros mahallesi seçim bürolarını açtı. 27 kişilik bir otobüs giydirildi. Saha çalışmalarıyla ilgili gönüllüler koordine edildi. 

GİRİLMEDİK EV BIRAKMADILAR

Erdoğan ve ekibi tarafından hem Büyükşehir hem de Çukurova adaylarının onbinlerce afiş ve broşürleri dağıtıldı. Çukurova ilçesinde 18 Aralık’tan bu yana sıkılmadık el bırakılmadı. 
Daha önce ön seçimden birinci çıkarak Seyhan belediye meclisi üyesi olan, tam üç dönem de Çukurova ilçe başkanlığı yapan Yüksel Erdoğan, partinin tüm etkinliklerinde her zaman yer aldı. 

SON GÜNE KADAR DEVAM

CHP Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayı Yüksel Erdoğan, “Seçimin son gününe kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
Belediye başkan adaylarını hedefe taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Erdoğan, “ Artık Millet ittifakının kazanması gerekmektedir. Bu ittifakın kazanması iktidarın daha sağduyulu davranmasına neden olacaktır” diye konuştu. 

DSP, ADAYLARI BÖLMEK İÇİN VAR

DSP’nin bazı ilçelerde aday çıkarmasıyla ilgili de konuşan Yüksel Erdoğan, “Bir yanda Cumhur ittifakı, bir yanda Millet ittifakı var. Bu arada Millet ittifakının adaylarının karşısına çıkarılan DSP adayları var. Bu adayların bırakın seçim kazanmasını meclis üyesi çıkarmaları bile mümkün değil. Bunlar sadece Millet ittifakının oylarını bölmek için çıkarılmış adaylar. Bunlara itimat etmeyin” dedi.

ÇUKUROVA YÜZDE 70 İLE BÜYÜKŞEHİRE OMUZ VERECEK

Vatandaşların AK Parti’yi 17 yıldır denediğini anımsatan Yüksel Erdoğan, şöyle devam etti: “Halkımız şundan emin olsun; beka sorunu yok. Yerelde iktidara bir sarı kart gösterilmesi bile bazı konularda daha hassas davranmalarına sebep olacaktır. CHP’li belediyeler ise iyi bir sınav verdi. Başarılı olacağımıza inancım tam. Çukurova’da çok önemli hizmetler yapıldı. Çukurova’da yüzde 70’i aşacağız. Referandumda bunu gördük. Çukurova, Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması noktasında yüzde 70 oranında katkı sağlayacaktır. Seçimin ülkemize, halkımıza hayırlı olmasını, barış içinde geçmesini diliyorum ”