AK Parti Yumurtalık İlçe Başkanı Süleyman Keskin ile birlikte çalışmaları giderek yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turgut Erişmen,“İlçemizi modern hale geliyoruz. Tatilcilerimiz artık Mersin ve Antalya’yı değil ilçemizi tercih edeceklerdir” dedi. Su sıkıntısını da tamamıyla ortadan kaldırmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Turgut Erişmen, “Yazın tatilcilerimiz su sıkıntısı çekmeyecek” diye konuştu.

MODERN BİR TATİL İLÇESİ OLUYOR

Bu arada belediye ekipleri en çok  yoğunlunun yaşandığı ilçedeki bir çok yolları genişletirken kaldırımlar da parke ile döşendi. Sahil kıyısındaki Antik tiyatro,  restoran, kafeterya, çay bahçesi,park, kamelya, duşa kabin ve tuvaletlerin yapım çalışmalarının  ise bitmek üzere olduğu belirtildi.

Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen,yerli ve bayancı turistin yeni dönemde rahat etmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Bu konuda kendilerine destek olan başta Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a teşekkür eden Erişmen, ilçeyi modern bir belde haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. Erişmen,  “  Yumurtalığımızı yaza kadar en kısa sürede hiçbir eksiği olmayan bir ilçe haline dönüştüreceğiz”