AK Parti Adana İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve Yüreğir, Seyhan, Çukurova ve Sarıçam’ı kapsayan çat kapı iftar projesi ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu gözler önüne seriyor.

Projeyi hayata geçiren AK Parti Yüreğir Gençlik Kolları da bu haklı gururu yaşayanlar arasında yerini alıyor. İlçeye bağlı bulunan mahallelerde yardıma muhtaç ailelerin belirlenerek çat kapı iftar programına katılan Yüreğir AK Gençlik hazırladıkları yemeklerle ev halkıyla hem orucu açıyor hem de kardeşlik ve dayanışma adına gıda yardımında bulunuyor.

Gerçekleştirilen proje ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan, çat kapı iftar projesiyle birlik ve beraberliğin her zaman olduğu gibi 11 ayın sultanı ramazan ayında daha önemli olduğunu, aile büyükleri ve minik kardeşlerle birlikte açılan orucun daha ayrı bir anlam kazandığını ifade etti.

Çat kapı iftar programında Yüreğir İlçesi Şehit Erkut Akbay mahallesinde Cebrail Kabak’ın konuğu olduklarını belirten M. Emin Ayan “Programda bizleri yalnız bırakmayan Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ömer Faruk Koç’a AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yakup Koç’a ve kendi yönetimime teşekkür ediyor, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.