Gençlik Kolları üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Ay ve Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunarak Yüreğir Gençlik Kollarını ilk toplantısında yalnız bırakmadı.

 

Yüreğir Gençlik Kolları Başkan Mehmet Emin Ayan ve yeni oluşan Yönetim Kurulu üyelerine başarı dileklerini ileten İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay, AK Parti’nin en dinamik teşkilatı olan gençlik kollarının her zaman sahada olması gerektiğini öğütledi.

 

Yüregir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan, toplantıda yaptığı açıklamada, Yüreğir AK Gençlik olarak Adana’da başarılı işler ve çalışmalar yapma gayret edeceklerini belirterek, teşkilat olarak yenilendikçe daha da güçlendiklerini kaydetti.

 

Ayan, ayrıca ilk toplantılarında kendilerini yalnız bırakmayan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Yüreğir İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

 

Yürütme Kurulu:

Mehmet Emin Ayan (Başkan), Özgür Demirbaş (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı), Erdal Demir (Teşkilat Başkanı), Mahmut Kaya (Seçim İşleri Başkanı), Haydar Darılmaz (Tanıtım ve Medya Başkanı), Özgür Ağ (Dış İlişkiler Başkanı), Ercan Üstünkaya (Sosyal İşler Başkanı), Bulut Çelik (Yerel Yönetimler Başkanı), İbrahim Oruç (Halkla İlişkiler Başkanı), Ercan Bal (Ar-Ge Başkanı), Ali Bekir Kaya (Ekonomi ve Mali İşler Başkanı), Lami Ösge (Üniversiteler Birim Başkanı), Hatice Yaşar (İlçe Sekreteri)

 

Yönetim Kurulu:

İsmail Ekici, Aziz Sağıroğlu, Erdal Ay, Onur Döger, Gökhan Cinkaya, İrfan Gencer, Recep Alaca, Yusuf Gökburi, Mehmet Fehmi Bargöz, Nihat Kurak, Serbay Şimşek, Halil Çokçalışkan, Sedat Şahin, Fırat Özyüksel, H. İbrahim Güloğlu, Coşkun İlarslan, Güven Ayva.