AK Parti Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı M. Emin AYAN ve yardımcıları Türkiye Harp Malulü Gazileri Derneği’ne ziyarette bulundu. Bu özel günde gençlerin yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malulü Gazileri Derneği Başkanı Sn Melahat ONGUN, ülkemizin daha ileriye taşınmasında ve daha güçlü yarınlara ulaşmasında gençlere güvendiklerini söyleyerek ziyaretten ötürü gençlere teşekkür etti.”

AK Parti Yüreğir İlçe Gençlik kolları Başkanı M.Emin AYAN ziyaret sırasında; Bugünümüzü borçlu olduğumuz Gazilerimizle birlikte olmaktan onur duyduklarını ifade etti. Ülkemizin bağımsızlığını kazanmasında rol oynayan Gazilerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğini belirterek, ülkemizin birlik ve beraberliğine canları pahasına katkıda bulunmuş gazilerimizi ve vatanı için gözlerini kırpmadan canından vazgeçen şehitlerimizi de gaziler gününde şükranla, minnetle yad ediyoruz. Bütün gazilerimizin gününü kutluyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

            Ziyaret sonrasında Başkan M. Emin AYAN, Dernek Başkanı Sn Melahat Ongun’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan bir kitap hediye etti.