Yüreğir Belediye Meclisinde grubu bulunan AK Parti, CHP ve MHP adına açıklama yapan Başkan Çelikcan, yapılan saldırıların devletimizin bekasına, milletimizin geleceğine ve ülkemizin bütünlüğüne yönelik olarak sistematik bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek ''Yapılan terör saldırılarıyla toplumda fitne oluşturmak, toplumu ayrıştırmak, yaşam biçimlerine göre toplumu bölmek, kısacası Türkiye düşmanları el ele verip milli birlik ve bütünlüğümüzü yok etmeyi amaçlamaktadır. Türk Milleti olarak bizi birbirimize düşürmek isteyen vatan hainlerine karşı birbirimize kenetlenerek bu kirli oyunları bozmalıyız. Hainler şunu iyi bilsinler ki bizi asla yıldıramayacaklardır.'' diyerek masum insanlara yönelik olarak düzenlenen bu terör saldırılarını ve bunu destekleyenleri kınadıklarını belirtti.
İçerden ve dışarıdan destek alan terör örgütlerinin hedeflerinin Türkiye'yi bölmek ve parçalamak olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''PKK, FETÖ, DEAŞ, PYD-YPG, DHKP-C vb. terör örgütleri ve işbirlikçileri şunu iyi bilsinler ki bu hainler ve işbirlikçileri hiç bir zaman bu kötü emellerine ulaşamayacaktır. 
Türk Milleti olarak birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece bütün kirli oyunlar bozulacaktır. '' diyerek birlik ve beraberliğimizi devam ettirip birbirimize ön şartsız sarılmamız gerektiğini belirtti. Terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileklerini ilettikler.