MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, mahalle ve ev toplantılarını hızlandırdı. Aynı gün çok sayıda noktada Yüreğirlilerle buluşan Kazım Başer dolmuş durağından yaptığı toplantıdan sonra Serinevler, Yenidoğan, Sinanpaşa, Yavuzlar, Özgür mahallerinde ev toplantısı, Ulubatlı Hasan mahallesinde kahvehane toplantısı yaptı.

Ziyaret ettiği yerlerde büyük ilgi gören Yücel Bayram, iddialı söylemlerde bulunuyor.

Ben Yüreğirliyim ve sıkıntıları birebir yaşıyorum şeklinde konuşan Bayram, “Seçildiğimde gerçekten ihtiyacı olan ailelere alışveriş kartı projemi mutlaka hayata geçireceğim. Yüreğirliyim ve Yüreğir’de oturuyorum, Yüreğir’de çalışıyorum. İçinizden biriyim. Yüreğir’i en iyi Yüreğir’de yaşayanlar bilir. Bu geri kalmışlık bizim kaderimiz olamaz, olmamalı.

PROJELERİM HAZIR

Yüreğir’in makus talihini değiştirmek için çok büyük projeler hazırladığını belirten Bayram,

Yüreğir’in kaderini değiştirmemi istiyorsanız beni büyükşehir ile birlikte seçmelisiniz. Adana’nın ikinci büyük ilçesi olan ilçemize hizmet getirmek entegre bir çalışmayı gerektiriyor.

.Burada diğer patilerden adaylar çıkacaktır. Ancak benim kadar Yüreğir’i iyi bilen olacağını sanmıyorum. Bu bir yerel seçimdir. O yüzden tüm kesimlerden parti ayrımı yapmadan desteğini istiyorum. İlçemizin kabuk değiştirmesi ve bizim sizlere daha rahat ve daha iyi bir hizmet yapmamız için büyükşehir belediye başkanı adayımız Hüseyin sözlüyle beraber seçilmemiz büyük önem arz ediyor.

YÜREĞİRLİYE SÖZÜM VAR

MHP Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram Ulubatlı Mahallesindeki geniş katılımlı kahvehane toplantısında şöyle konuştu, “ Değerli hemşerilerim size net bir şekilde verebileceğim sözüm var.

Gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirleyip kart çıkartacağım ve o kartlarıyla gidip marketlerde ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Buraya ben yatırımcılar açısından düzenli kentsel dönüşüm projesi adına sosyal ve kültürel projelerin ilk adımını atacağım ve yatırımcıların önünü açacağım. Büyükşehir ve Yüreğir’de Hüseyin sözlüyle kazanırsam bu projelerin daha kısa süreceğini temin ederim. Biz kentsel dönüşümde Belediye ile vatandaşı karşı karşıya getirmeyeceğiz. Mal sahibi ve yatırımcıyı bir araya getirip anlaştıracağız. Yüreğirli hemşerilerimi mağdur etmeden ve kimsenin rant sağlamasına izin vermeden bir kentsel dönüşüm yapacağım. Sizden tek ricam bize destek verin ve bu seçimi birlikte kazanalım bu yerel seçimde seçimde geçmişte olduğundan hatta 2 katı daha fazla çalışmamız lazım ve sandığa gidip oy kullanırken oyumuzun takibinde olmalıyız. Kazanmak için mücadeleci olmamız lazım, beraber inaçlı ve azimli bir şekilde bu mücadeleyi sonuna kadar götüreceğim. Sizlerinde bana inanmasını ve güvenmesini istiyorum. Sizden bayanlı erkekli ev toplantıları istiyorum başka görüşlü arkadaşlarımızda varsa onlarıda görmek isterim. 5 kişi dahi olsanız oraya gelip kendimi ifade etmek ve sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum. Ben vatandaşım için sonuna kadar her türlü mücadeleye varım. Rantın olduğu yerde hizmet olmaz o yüzden biz belediyenin içine rantı sokmayacağız.