Başkan Sözlü “Yüreğir merkezli çalışmaları başlatmaya geldik” derken, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşa hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü beraberinde ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Arslan Başkan Danışmanı Sinan Gül ile birlikte Başkan Mahmut Çelikcan’ı ziyaret etti. Çelikcan ve Belediye Başkan Yardımcıları Zülfü Çelik ve Burhan Ülger ve daire müdürlerinin de katıldığı ziyarette birlikte yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Önümüzde 4.5 yıldan fazla bir zaman var. Zaman çabuk geçiyor. Verimli çalışıp Adana'ya hizmet etmeliyiz. Boşa giden her gün halkımızın kesesinden gidiyor. Adana için Yüreğir için hizmet üretecek verimli bir zemine sahibiz. Bugün buraya Yüreğir merkezli çalışmaları başlatmak için geldik. Yakın çalışma gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da makamların hiç kimseye kalıcı olmadığını vurguladı. Çelikcan, “Partiler farklı da olsa makamlar birdir. Makamlar milletindir.  Halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Milletimiz bizi hizmet etmemiz için bu göreve getirdi. Önümüzdeki süreç hem Adana için hem Yüreğir için önemli olur. Birçok hizmeti birlikte başarırız” diye konuştu.

Başkan Çelikcan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye Yüreğir Kültür Evlerinde yapılan bir hediye sundu.