Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Türkiye’nin normalleşmesi için MHP’nin nefesine ihtiyaç var. MHP bu nefesi verdi, vermeye devam ediyor” dedi.
“REFERANDUMA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
MHP Adana İl Başkanlığı, referandum çalışmalarını tamamlarken, istişare takvimini de sürdürüyor. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Kozan’da tüm ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İl başkanlık binasında gerçekleştirilen toplantıda, çalışmalar hakkında bilgi veren Baş, referanduma büyük önem verdiklerini bildirdi.

4 MART’TA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Baş, 4 Mart’ta geniş katılımlı bilgilendirme etkinliği yapılacağını açıkladı. Bu faaliyetin duyurusu için il merkezi ve ilçelerde yüzlerce değişik görsel mecralar kullandıklarını aktaran Baş; Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in de katılacaklarını açıkladı.

BAHÇELİ, BİR AİLE REİSİNİN HASSASİYETİYLE…
16 Nisan’daki referandumun önemine değinen Baş, 15 Temmuz’la birlikte Türkiye’nin yaşanan sürece girdiğine işaret etti. Baş, “FETÖ denen ihanet şebekesi eğer üç-beş yıl daha bekleyip o melun darbeyi yapsaydı, geri dönüşü olmayan bir yola girecektik. Bu ülkeye farklı bir irade girdiği zaman, hiç ayrım yapmaz; MHP’li, AKP’li CHP’li demeden yok etmeye çalışır. Bu ülke hepimizin. Türkiye’yi bekleyen büyük tehlikeyi fark eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli sorumluluk aldı. Bir aile reisinin evlatları için duyduğu hassasiyetle hareketimizin lideri, 80 milyonun geleceği, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için inisiyatif kullandı.” diye konuştu.

HALK BİLMEZSE, HALİK BİLİR
Devletin tepesinde hükümet etmedeki uyumsuzluğun, kurumlar arası karmaşanın son bulması ve devlet erkinin daha etkin kullanılabilmesi için böyle bir sürecin geliştiğini vurgulayan Baş, “Bu ülkenin önce normalleşmesi lazım. Türkiye’nin normalleşmesi için de MHP’nin nefesine ihtiyaç var. MHP bu nefesi verdi, vermeye devam ediyor. Bu nefesin kıymetinin iyi bilinmesi lazım. Kıymetini bilmeyenler, istismar edenler, meseleyi idrak edemeyenler olabilir ama biz, doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Böyle bir ortamda referanduma gidiyoruz. Onun için evet dedik, evet diyoruz. Önümüzde sayılı günler kaldı, hepimize önemli sorumluluklar düşüyor ve çok çalışmamız gerekiyor.” dedi.