Yusuf Baş, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Adana’dan milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından bir değerlendirmede bulundu.

Baş “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu ve hepimiz için, herkes için esas alınması gereken ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben’ şeklindeki ilke değişmez düsturumuzdur. Türk Milliyetçileri-Ülkücüler olarak bizim için esas olan bu yoldur ve gerisi teferruattır. Adana’dan hizmete talip olan aday adayı olanlar da aday olarak isimleri ilan edilenler de bizim için birdir ve hepsi kıymetlidir." diye konuştu. 

BU HEPİMİZİN, ADANA’NIN LİSTESİDİR

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, devamla şunları söyledi:

"Bu liste hepimizin listesidir; Adana’yı kucaklayacak, Türkiye için ter dökecek bir listedir. Vatanımız, milletimiz için bir ve bütün olarak var olma mücadelesine eşdeğer gördüğümüz 7 Haziran’ı tarihi bir milat kabul ederken, kutlu davamızdan asla taviz vermemiz düşünülemez. Dolayısıyla, Milliyetçi Hareket Partisi Adana teşkilatları olarak, Sayın Genel Başkanımızın belirleyici olduğu tasarrufa sonuna kadar saygılıyız. Adaylarımızla, aday adaylarımızla, bütün mensuplarımızla 7 Haziran’da zaferi kucaklamak için bütün gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; aday listemizin ülkemize, Adana’mıza, teşkilatlarımıza, değerli hemşehrilerimize ve adaylarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum."