Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bütün vatandaşları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 4 Haziran 2015 tarihinde Perşembe günü Adana’da yapacağı mitinge davet etti.

7 HAZİRAN SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada “7 Haziran seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli seçimi haline gelmiştir. Türkiye; mutlak surette yalana, talana, ihanete, vurguna, hortuma, riyaya son vermek zorunda. Bu da ancak; dürüst, ilkeli, kararlı, ahlaklı devlet adamlarının yönetimi devralmasıyla mümkündür” diye konuştu.

ÇARE, DR. DEVLET BAHÇELİ’NİN REÇETESİNDE

Yusuf Baş, “Bu illetin, bu zilletin çaresi vardır. Bu halk çaresiz değildir. Yıllardır milletimize, devletimize musallat olan hastalığın tedavisi için Dr. Devlet  Bahçeli’nin yazdığı reçeteden başka çare kalmamıştır. Bu reçetede ahlak var, dürüstlük, erdem var. Birlik, bütünlük, sevgi, kardeşlik var. Bu reçetede adalet, hakça bölüşüm, hoşgörü, tevazu, hukukun üstünlüğü, güçlü demokrasi var” diye konuştu.

KENDİNE, KENTİNE, DEVLET’İNE SAHİP ÇIK

Baş, devamla şunları söyledi:

“Sayın Devlet Bahçeli ki; bereketin, dürüstlüğün, dostluğun, barışın, sevginin, vefanın, sadakatin, hürriyetin ve gücün nice destanlarının yazıldığı Çukurova topraklarının evladıdır. Birliğin, kardeşliğin, huzurun tesisi için, tüketen değil üreten bir ekonomi için, saray israfına son vermek için, nimetin de külfetin de eşit dağıtıldığı güçlü bir Türkiye için kendine, kentine, Devlet’ine, hemşehrine sahip çık”

PERŞEMBE SAAT 17.00’DA

“Ey Çukurova evladına sahip çık” diyen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş “Bu manada; ‘bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen herkesi, Türk siyasetinin ahlak abidesi, dürüst, ilkeli ve kararlı devlet adamı hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Perşembe günü Uğur Mumcu Meydanında (İstasyon Meydanı) saat 17.00’da düzenleyeceği mitinge davet ediyoruz.” çağrısı yaptı.