Sarıçam Belediyesi hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. İnşaat süresince her türlü kaza olumsuzluklara karşı kurban kesildi ve dua edildi. İnşaat alanında yapılan kurban kesim sırasında  Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci,  belediye bürokratları, meclis üyeleri ve AK Parti Sarıçam ilçe başkanı Cengiz Yalman ile muhtarları da davet ederek inşaat çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Başkan Ahmet Zenbilci burada yaptığı konuşmada belediye olarak uzun bir çalışma sürecinden sonra bu hizmet binasının yapımına başladıklarını belirterek, “Belediye hizmet binasını daha önceden yapmayı planlıyorduk. Ancak bir takım olumsuzluklardan dolayı gecikme oldu. Belediye meclisinden aldığımız yetki ile Türkiye’de ilk defa bir belediye İlbank tan uzun vadeli bir kredi alan belediye olarak işe hemen başladık. Ve Adana’nın en genç belediyesine tarihi bir bina yapmak için kolları sıvadık.  Bize bu konuda destek olan belediye meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizler gelip geçiciyiz. Ancak bu hizmetler kalıcıdır. Bu kalıcı hizmet ile her zaman Sarıçamlı’nın yanında olacağız.” dedi.

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman ise tüm yapılan bu güzel hizmetler için Başkan Ahmet Zenbilci’ye teşekkür ettiğini belirterek, “Bu güzel hizmetlerin devamı için parti olarak çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah Başkanım ile daha böyle çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bu hizmetlerden dolayı kendisini kutluyorum.” diye konuştu.

Ayrıca çevrede ikamet eden vatandaşlar ile esnafında katıldığı kurban kesiminin ardından Başkan Zenbilci, vatandaşlarla tek tek sohbet ett