Başkan Zenbilci, bu toplantılarda her Sarıçamlının oyuna talip olduğunu belirterek, “Çünkü biz herkese eşit hizmet götürüyoruz. Hizmet yaparken bu MHP’li, bu CHP’li ve Bu AK Partili ayrımı yapmıyoruz. Nasıl herkese eşit hizmet götürüyorsak, herkesin de oyuna talibim.” dedi.

Başkan Zenbilci, günü ev ziyaretleri yaparak başladı ve akşam saatlerine kadar bu faaliyetlerini yürütürken, akşamda partililerin düzenlediği toplantılarda konuştu. Akşam Yeşiltepe Mahallesin’de başladığı toplantılara daha sonra Orhangazi, Gültepe Suluca Acıdere ve Şahintepe mahallesinde noktaladı. Başkan Zenbilci, gittiği mahallelerde Sarıçam’ın dününü ve bugününü Sarıçamlılarla birlikte yaşadığını belirterek, “Biz sizlerle birlikte çamur da tepeledik. Toz da tepeledik. Dün buralarda ayağımıza poşet geçirerek çamurdan hep birlikte koruduk. Ancak biz yılmadık, yorulmadık hep birlikte bu çileleri çekerek bugünlere asfalt ve kilit parke yollarda yürüyoruz. Bugün dünümüzden iyidir. Yarınımızda bugünümüzden iyi olacak. Sarıçam’ın dününü bilmeyenler bugün üç aylığına buraya gelen bazı aday arkadaşlarımız bizim hizmet yapmadığımızı iddia ediyorlar. Oya bu arkadaşlarımız buranının dününü biliyor mu? Yeşiltepeyi, Gültepeyi, Şahintepeyi, Orhangazi’yi, Sulucayı bilmez bunlar. Senin dün bu sokaklardan ayağı poşetle yola çıktığınızı bilmez bunlar. Kalkmışlar bir çok yalanlarla, belden aşağı vurmalarla sizlerden gelip oy istiyorlar. Biz bunlar gibi demiyoruz. Seçimi kaybedebilirsin ama insan onurunu şerefini kaybetmemeli. Alnı açık başı dik bu sokaklarda yine yürüyebilmelisin.” dedi.

 

Başkan Zenbilci, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ile birlikte seçimi kazanmaları halinde eli güçlü olacağını ve daha iyi hizmet getireceklerini söyledi. Bugün ve Bundan önceki Büyükşehir Belediyesini yönetenlerin Sarıçam’ı nüfusuna göre değerlendirip buraların bir çok yol ve altyapı hizmetlerini yerine getirmediler. Oy hesabı yaptılar. Bugün hiçbir partiden aday bile olamadılar. Şimdi gelmişler bazı caddeleri asfaltlamışlar ve bir rakip adayın ismini işaret ederek o istedi bizde yaptık diyorlar. Ey Sarıçamlı kardeşim senin bir partinin adayı kadar da değerinin olmadığını belirtmektir bu.  30 Marttan sonra biz sizlere değer veren bir Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte eksik kalan tüm alt yapı ve ana caddeleri yapacağız. Büyükşehir Belediyesini AK Parti’nin kazanması demek yapacağımız her yolun iki katı fazlasını yapmak demektir. Metrekaresi 120 liraya yapacağımız asfaltı 60 TL’ye yapmak demektir. Bunun için her Sarıçamlı’nın oyuna, hepinizin oyuna, duasına desteğine ihtiyacım var. Biz hizmet yaparken hiçbir Sarıçamlı kardeşimi siyasi görüşünden dolayı ayırt etmiyoruz. Ben herkesin belediye başkanı oldum. Bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğim. Bunun içinde hepinizin oyuna talibim.” diye konuştu.