Başkan Ahmet Zenbilci, seçime günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Zenbilci, seçim çalışmalarına Gültepe mahallesinde seçmen ziyareti yaparak devam ediyor. Seçmenleri tek tek ziyaret ederek destek isteyen Başkan Zenbilci’nin ziyaretlerine meclis üyesi adayları, gençlik ve kadın kolları üyeleri de eşlik ediyor. Yapılan hizmetler ve gelecekte yapılması hedeflenen projeleri içeren tanıtıcı dergi ve broşürlerde seçmene dağıtan Başkan Zenbilci, diğer yandan da Sarıçam’da faaliyet gösteren hemşeri dernekleri ile kuruluşları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu dernekler arasında Varsaklar Derneği de bulunuyor.

Varsaklar Derneğine ziyaret

Varsaklar Derneğini ziyaret eden Başkan Ahmet Zenbilci, burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada sizlere siyasi bir konuşma yapmayacağım. Çünkü sizler yeteri kadar burayı ziyaret eden adaylardan siyasi konuşma duymuşsunuzdur. Sizler bizi iyi tanırsınız. Çünkü benim eşimde bir varsak kızıdır. Benim başarımda her başarılı ereğin arkasında bir kadın olduğu gibi benim de arkamda Ayşe hanım vardır. Ayrıca güçlü bir de teşkilatım var. Bu dernek kurulduğu günden beri el ele birlikte yürüdük. Burası benim evim gibidir. Burada ben kendimi yabancı biri olarak görmüyorum. Derneğin hizmet binasının yapımından,  Varsaklar şölenine kadar hep beraber hareket ettik. Bundan sonra da bu desteklerimizi arttırarak devam ettireceğiz.” Diye konuştu. Varsaklar Derneği Başkanı Yusuf Umut ise Başkan Zenbilci’yi derneğin kuruluşundan faaliyetlerini sürdürmesine kadar 9 yıldır hep yanlarında olduğuna dikkat çekerek, “Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Maddi ve manevi olarak bizi destekledi. Kendisine bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.” dedi. Daha sonra Dernek Başkanı Yusuf Umut Başkan Zenbilci’ye Bahçecik kilimi hediye etti. Başkan Zenbilci’de kendisine hediye edilen kilimi İlçe Başkanı Cengiz Yalman’a hediye etti.

Traktörcüler Sitesine ziyaret

Başkan Ahmet Zenbilci Ceyhan Yolu üzerinde bulunan Traktörcüler Sitesini de ziyaret ederek buradaki site esnafının sorunlarını dinledi.

Başkan ZenbilciTraktörcüler Sitesi Dernek Başkanı Gökhan Beleloğlun’dan sitenin sorunlarına ilişkin bilgi aldı. Sitenin ön giriş ve arka bölgesinde bulunan yolun asfaltlanmasını isteyen site dernek başkanı Beleloğlu’nun bu talebini olumlu karşılayan Başkan Zenbilci, “Daha önce burası hizmeti Yüreğir Belediyesinden alıyordu. Üç yıldır bizden almaya başladılar. Sizlerle daha önce bir araya gelemedik. Ancak bundan sonra ikili ilişkilerimizi daha da geliştirmeyi umut ediyorum. Yolun asfaltlanması talebinizi aldım. Bunu yerine getireceğiz. Ayrıca site içine 8 adet çöp konteynırı da hemen katılması için talimat veriyorum.” dedi.

Başkan Zenbilci, ayrıca Yüreğir İşitme Engelliler Derneğini de ziyaret etti. Dernek Başkanı Barış Öğüten’den sorunları dinleyen Başkan Zenbilci, yeni dönemde Sarıçam’da işitme engelliler için bir lokal yapabileceklerini söyledi. Ayrıca İşitme Engelliler futbol takımına da katkı sağlayacağını belirten Zenbilci, “Engelli kardeşlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak yanlarındayız. Biz sizler için varız.” dedi.