Başkan Ahmet Zenbilci, seçim çalışmalarına Yeşiltepe mahallesinde devam etti. Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda gönüllü vatandaşın desteği ile ziyaretlerini sürdüren Başkan Ahmet Zenbilci’nin bu gezisine bir süre Milletvekili Necati Çetinkaya da katıldı. Milletvekili Çetinkaya ve Başkan Zenbilci, vatandaşlarla zaman zaman sohbet ederken, ekmek açan kadınların ekmek pişirmelerine yardım etti. Yeşiltepe mahallesini karış karış gezen Başkan Zenbilci ve beraberindeki gönüllüler zaman zaman vatandaşın alkışını aldılar.

Başkan Zenbilci’yeHakkıbeyli köyünde görkemli destek

Başkan Zenbilci, gündüz saatlerinde mahalle ve ev ev gezerek seçmeni konutunda ziyaret ederken, akşam saatlerinde de mahalle ve sokak toplantıları ile çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Yıldırım Beyazıt Mahallesinde Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulunun batı tarafında mahalle sakinlerince düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Zenbilci, burada mahalle sakinlerinin vermiş olduğu destekten dolayı kutladı. Seçime birkaç gün kaldığını ve herkesin bir destek vermesini istedi. Daha sonra Orhangazi Mahallesi Kozan Caddesi üzerinde gerçekleştirilen sokak toplantısına katılan Başkan Ahmet Zenbilci burada yaptığı konuşmada “Orhangazi Mahallemiz bizim için önemlidir. Bu mahalleye hangi hizmetleri yaptığımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Ancak muhalefet adayları bunca hizmete rağmen hiçbir şey yapmadığımızı söylüyorlar. Sizler bilgili ve her şeyin farkında olan insanlarsınız. Bizim bir şey anlatmamıza gerek yok. Gerekli cevabı sandıkta vereceğinize inanıyorum. “ diye konuştu.

Daha sonra Hakkıbeyli köyünde düzenlenen toplantıya katılan Başkan Zenbilci, burada tüm köy halkının kendisine verdiği destek karşısında duygulandı. Başkan Zenbilci, “Bu köy birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Bu köye ne zaman gelsem mutlu ayrılırım. Bu köyümüzde Türk’ü, Muhaciri, Gürcü’sü, Kürt’ü hep bir arada yaşarlar. Burada kardeşlik hakim. 30 Mart seçimleri köylerimize ne getirecek. Buralarda neler değişecek. Bunları size anlatacağım. Öncelikli olarak Büyükşehir Belediyesinin imkanlarından faydalanacaksınız. Başta belediye otobüsü çalışacak. ASKİ tarafından kanalizasyon ve içme suyu hizmeti verilecek. Bizlerde köy içinin yollarını, cami ve okul bahçelerinin düzenlemelerini yapacağız. Ayrıca kırsal kalkınma şube müdürlüğü kuracağız. Tarım ve hayvancılığa dair sizlere destek olacağız. Bu seçimde sizlerden destek bekliyoruz. Gerçi siz kararınızı vermişsiniz. Ancak Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Abdullah Torun ile birlikte destek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Başkan Zenbilci, akşam son toplantıyı ise Yavuz Sultan Selim mahallesi İmamoğlu caddesi civarında gerçekleştirdi. Vatandaşlarca düzenlenen sokak toplantısına katılan Başkan Zenbilci, bu bölgede yaşanan imar sorununa değindi. Bu bölgede tapu sorunun çözülmesi halinde imar düzenlemesi yapılabileceğini belirten Başkan Zenbilci, “Biz tapu sorunu çözülmeden imar durumuna ilişkin çalışma yaptığımızda sıkıntı oluyor. Çünkü emlakçı yolu, parkı, her yeri sizlere satmış. Tapu bir kişinin üzerine ancak on kişiye arsa satılmış. Bu durum önce tapu olarak düzeltilmeli.” dedi.